Primarul din Codlea taie ajutoarele sociale pentru cei care s-au bătut cu polițiștii. „Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune…”

Last Updated on aprilie 22, 2020 Primarul din Codlea anunță că va sista ajutoarele sociale pentru cei care s-au bătut cu polițiștii.

Primarul Cîmpeanu Mihai: „Toleranță ZERO pentru astfel de manifestări!
Este o situație de neacceptat pentru Codlea, mai ales că vorbim de un cartier în care s-a investit pe parte de educație, inclusiv din fonduri europene, peste 4 milioane de euro. Nu este posibil să avem o asemenea rată de risc în cartierul Mălin și o imagine negativă asupra orașului.

Primarul din Codlea taie ajutoarele sociale pentru cei care s-au bătut cu polițiștii. „Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune...” 1

Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune toate măsurile necesare la nivelul administrației pentru corectarea și sancționarea acestor derapaje. Orice ajutor din categoria socială pentru acești indivizi infractori implicați in evenimentul nefericit din cursul serii trecute va fi sistat.

Codlea s-a dovedit în timp un oraș cu oameni liniștiți, care muncesc și își cresc copiii în siguranță și așa trebuie să rămână”.

Previous Story

Brașov. Tudor Benga: „Nu știu exact ce planuri are primarul Scripcaru și nici ce a înțeles domnia sa din criza coronavirus. Dar dacă cumva se gândește că acesta ar fi un moment propice să dezgroape strigoiul parcării de sub Parcul Titulescu îl anunț de pe acum că ne vom vedea, mai devreme sau mai târziu, în instanță. Am trimis …”

Next Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin își continuă activitatea chirurgicală. Medicul Bogdan Moldovan: „Ne-a ferit Dumnezeu de Covid pana acum și speram sa continuam sa fim singurul spital non Covid din Brasov. Pentru orice urgenta …”