Brașov. Tudor Benga: „Nu știu exact ce planuri are primarul Scripcaru și nici ce a înțeles domnia sa din criza coronavirus. Dar dacă cumva se gândește că acesta ar fi un moment propice să dezgroape strigoiul parcării de sub Parcul Titulescu îl anunț de pe acum că ne vom vedea, mai devreme sau mai târziu, în instanță. Am trimis …”

Last Updated on aprilie 21, 2020 Primăria Brașov surprinde prin faptul că nu cheltuie bani pentru dotarea spitalelor din oraș cu echipamente în criza coronavirusului dar readuce în discuție distrugerea Parcului Central. Strategia e simplă. Primăria desființează locurile de parcare din zona centrală, șoferii vor face scandal iar George Scripcaru va veni salvator cu proiectul parcării gigant sub Parcul Central. Câți se vor mai împotrivi?

Deputatul Tudor Benga (USR): „Nu știu exact ce planuri are primarul Scripcaru și nici ce a înțeles domnia sa din criza coronavirus. Dar dacă cumva se gândește că acesta ar fi un moment propice să dezgroape strigoiul parcării de sub Parcul Titulescu îl anunț de pe acum că ne vom vedea, mai devreme sau mai târziu, în instanță.

Brașov. Tudor Benga: „Nu știu exact ce planuri are primarul Scripcaru și nici ce a înțeles domnia sa din criza coronavirus. Dar dacă cumva se gândește că acesta ar fi un moment propice să dezgroape strigoiul parcării de sub Parcul Titulescu îl anunț de pe acum că ne vom vedea, mai devreme sau mai târziu, în instanță. Am trimis ...” 1

Am trimis încă de acum două săptămâni o solicitare oficială Primăriei Brașov vizând actele în baza cărora s-au efectuat, super repede în miez de pandemie, lucrările de desființare a locurilor de parcare de pe latura nordică a parcului central.

Nu am deocamdată nici un răspuns. Repet și acum așa cum am spus-o de nenumărate ori și în primăvara anului trecut: ideea de a băga buldozerele să sape Parcul Titulescu nu este și nu va fi niciodată acceptabilă.

Brașov. Tudor Benga: „Nu știu exact ce planuri are primarul Scripcaru și nici ce a înțeles domnia sa din criza coronavirus. Dar dacă cumva se gândește că acesta ar fi un moment propice să dezgroape strigoiul parcării de sub Parcul Titulescu îl anunț de pe acum că ne vom vedea, mai devreme sau mai târziu, în instanță. Am trimis ...” 2
????????????????????????????????????

Iar în ceea ce mă privește voi face orice va depinde de mine, atât ca ales public cât și ca simplu cetățean, pentru a opri un astfel de proiect”.

Previous Story

Brașov. Alte 5 persoane infectate cu coronavirus, 345 în total. 2238 la Suceava, 1033 la București

Next Story

Primarul din Codlea taie ajutoarele sociale pentru cei care s-au bătut cu polițiștii. „Nu voi tolera acești indivizi care dau în cap și amenință viața altor persoane, care fură ori se dedau la fapte antisociale. Voi dispune…”