Doi polițiști locali din Codlea sunt în stare gravă la spital. Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea. Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma  violentelor de la …”

Last Updated on mai 16, 2020 Doi polițiști locali din Codlea sunt în stare gravă la spital după ce au fost bătuți luni seară de mai mulți indivizi.

Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea.
Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma violentelor de la inceputul saptamanii si necesita in continuare ingrijiri medicale. Viata lor a fost pusa in pericol.

Doi polițiști locali din Codlea sunt în stare gravă la spital. Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea. Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma  violentelor de la ...” 1

Concetatenii nostri din prima linie, politistul local Pop Laviniu se afla in continuare in spital, iar politistul local Pica Ovidiu este tratat in continuare la domiciliu, dupa ce a parasit Spitalul Judetean.

Sa le multumim pentru curajul lor si simtul datoriei si sa ne rugam pentru sanatatea lor.
La fel le multumim si colegilor care au intervenit si i-au aparat si au restabilit ordinea. Nu in ultimul rand e nevoie de un gand bun catre familiile celor raniti si celor care isi risca viata zilnic pentru orasul nostru.

Sper din toata inima ca sistemul judiciar sa isi faca rapid datoria pana la capat si scandalagii care s-au dedat la astfel de violente sa fie pedepsiti exemplar. Iar fata de procurorii brasoveni care taraganeaza dosarele mai vechi ale acestor indivizi deosebit de agresivi imi exprim profunda dezamagire si lipsa de respect.
Sustinerea si intelegerea din partea populatiei a devenit si mai importanta in aceste zile, cand prima linie se subtiaza prin epuizare, expunere si escaladarea de probleme.

Dumnezeu sa ne ajute!”

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin își continuă activitatea chirurgicală. Medicul Bogdan Moldovan: „Ne-a ferit Dumnezeu de Covid pana acum și speram sa continuam sa fim singurul spital non Covid din Brasov. Pentru orice urgenta …”

Next Story

Șefa de la UPU Brașov: „Chiar ma enervează când văd ca suntem focar de infecție! Da, exista personal pozitiv pentru SARS-CoV-2. Asimptomatici pana acum -mulțumim lui Dumnezeu! Este inevitabil când tratezi pacienți infectați. Infectarea personalului medical s-a produs in urma cu 2-3 saptamani când …”