Șefa de la UPU Brașov: „Chiar ma enervează când văd ca suntem focar de infecție! Da, exista personal pozitiv pentru SARS-CoV-2. Asimptomatici pana acum -mulțumim lui Dumnezeu! Este inevitabil când tratezi pacienți infectați. Infectarea personalului medical s-a produs in urma cu 2-3 saptamani când …”

Last Updated on aprilie 22, 2020 Șefa de la UPU Brașov a reacționat după numeroasele îmbolnăviri de la Spitalul Județean. Ea spune că nu este vorba de un focar de coronavirus.

Cristina Vecerdi: „Vad ce se postează tot felul de lucruri despre ScjuBv. Sigur hârtia si Facebook suporta orice.
Vesti alarmante despre “focar de infecție” probabil întreținute de “magicienii” scrisului si intereselor in discreditare.

Șefa de la UPU Brașov: „Chiar ma enervează când văd ca suntem focar de infecție! Da, exista personal pozitiv pentru SARS-CoV-2. Asimptomatici pana acum -mulțumim lui Dumnezeu! Este inevitabil când tratezi pacienți infectați. Infectarea personalului medical s-a produs in urma cu 2-3 saptamani când ...” 1

Infectarea personalului medical s-a produs in urma cu 2-3 saptamani când metodologia stabilirii cazului suspect presupunea ancheta epidemiologica precisa. Mai mulți pacienți contacti cu persoane pozitive au declarat fals si au semnat aceste declarații. Au fost internați in secții stabilite”curate” . Ne-am bazat pe răspunderea civica.

Spitalul județean Brașov este printre primele din tara care au stabilit circuite complet separate pentru pacienții suspecti Covid. Am investit si remodelat cu forte proprii si ajutorul sponsorilor o secție de aticovid de 15 locuri unde au fost tratati si vindecati! pacienti cu insuficienta respiratorie severa SARS-CoV -2, am creat 2 UPU si ne-am coordonat resursele in asa fel incat sa acoperim :

2 upu, SMURD si coordonarea dispeceratului medical , radiologia a stabilit circuite complet separate , avem un CT care deserveste pacienti Covid. Am.facut asta din 21 martie! Intre timp se trateaza infarct miocardic acut indiferent daca are sau nu suspiciune de infectie, se face tromboliza AVC,. Avem un pavilion intreg unde tratam pacienti suspecti cu patologii multiple asociate.

Datorita declarațiilor false, ne-am organizat laboratorul sa lucreze in 2 spatii acreditate teste PCR alături de alte analize utile pentru diagnosticul CoV-19. Timpul estimat de finalizare analize -2 ore! Testare valida in max. 12! Testam pacienții la internare după incidentele nefericite.

Cu alte cuvinte suntem singurul spital din județ capabil sa asigure urgentele medico-chirurgicale CoVid si nonCoVid .

Chiar ma enervează când o dată la 10 zile deschid fb si vad ca suntem focar de infecție! Da, exista personal pozitiv pentru SARS-CoV-2. Asimptomatici pana acum -mulțumim lui Dumnezeu! Este inevitabil când tratezi pacienți infectați. Așa a fost peste tot la început pentru ca si alte tari s-au confruntat cu aceeași problema . Increderea! Va rog sa va faceti temele mai bine!!! Si nu ne jigniti pe noi care lucram ca pe front!”

Previous Story

Doi polițiști locali din Codlea sunt în stare gravă la spital. Erwin Albu: „E nevoie de incurajari si rugaciuni pentru prima linie din Codlea. Agentii Politei Locale Codlea Pop Laviniu si Pica Ovidiu au suferit rani grave in urma  violentelor de la …”

Next Story

Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „𝟭𝟱𝟱 𝗸𝗺/𝗵. Viteza cu care un conducător auto a dat în radar pe o stradă din municipiul Brașov. “- Bună ziua! Ați fost înregistrat …”