Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „𝟭𝟱𝟱 𝗸𝗺/𝗵. Viteza cu care un conducător auto a dat în radar pe o stradă din municipiul Brașov. “- Bună ziua! Ați fost înregistrat …”

Last Updated on aprilie 22, 2020 Un șofer a fost prins de polițiști cu 155 de km/h pe străzile din oraș. Unde ar fi putu prinde o astfel de viteză?

Daniel Zontea: „𝟭𝟱𝟱 𝗸𝗺/𝗵. Viteza cu care un conducător auto a dat în radar pe o stradă din municipiul Brașov.
“- Bună ziua! Ați fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 155 km/h în localitate.
Brașov. Polițistul Daniel Zontea: „𝟭𝟱𝟱 𝗸𝗺/𝗵. Viteza cu care un conducător auto a dat în radar pe o stradă din municipiul Brașov. "- Bună ziua! Ați fost înregistrat ...” 1

Veți fi amendat, iar permisul de conducere va rămâne la noi pentru următoarele 90 de zile.”
“- Chiar vrei să-mi iei plasticul? Te simți mai bine dacă mă lași fără el?”

În continuare cred că e mai bine, ca permisul de conducere să rămână în portofelul posesorului, dar dacă această măsură, de a lasa permisul de conducere polițistului, poate diminua numărul accidentelor rutiere mortale, promit că voi încerca să mă simt bine chiar și cu “plasticul” lui la păstrare, în fișet”.

Previous Story

Șefa de la UPU Brașov: „Chiar ma enervează când văd ca suntem focar de infecție! Da, exista personal pozitiv pentru SARS-CoV-2. Asimptomatici pana acum -mulțumim lui Dumnezeu! Este inevitabil când tratezi pacienți infectați. Infectarea personalului medical s-a produs in urma cu 2-3 saptamani când …”

Next Story

Aeroportul Brașov. S-a redeschis al doilea șantier. Adrian Veștea: „Sunt mulţumit de cum evoluează lucrurile în ceea ce priveşte construcţia terminalului şi am încredere că şantierul la cele nouă obiecte va …”