Brașov. Marius Popa: „Am fost ieri la lacul Moacșa … Pe mal, cu muzica lăutărească dată tare, niște indivizi cu mașini cu numere de Brașov sărbătoreau “românește” cu steagul tricolor cocoțat semeț pe portbagaj, copiii în p..a goală, vorbind și hăhăindu-se tare și cu grătarele sfârâind, deranjând pe absolut toată lumea…Lângă noi, un grup de tineri maghiari …”

Last Updated on iunie 17, 2019 Lacul Moacșa este locul preferat al multor brașoveni, vara. Din păcate mulți dintre ei, ajunși acolo, dau drumul la maxim la manele, zi și noapte.

Lacul Moacsa este situat in localitatea cu acelasi nume din judetul Covasna, la extremitatea sudica a Muntilor Bodoc, pe cursul Vaii Padureni. Accesul in localitate se face pe DN11 dinspre Brasov, potrivit wall-strett.ro.

Marius Popa: „Am fost ieri la un lac lângă Sfântu Gheorghe, la Moacșa, să ne dăm cu caiacul. Pe mal, cu muzica lăutărească dată tare, niște indivizi cu mașini cu numere de Brașov sărbătoreau “românește” cu steagul tricolor cocoțat semeț pe portbagaj, copiii în p..a goală, vorbind și hăhăindu-se tare și cu grătarele sfârâind, deranjând pe absolut toată lumea.

Brașov. Marius Popa: „Am fost ieri la lacul Moacșa ... Pe mal, cu muzica lăutărească dată tare, niște indivizi cu mașini cu numere de Brașov sărbătoreau “românește” cu steagul tricolor cocoțat semeț pe portbagaj, copiii în p..a goală, vorbind și hăhăindu-se tare și cu grătarele sfârâind, deranjând pe absolut toată lumea...Lângă noi, un grup de tineri maghiari ...” 1

Lângă noi, un grup de tineri maghiari comentau despre ei și am rugat-o pe Anna să îmi traducă. Spuneau despre cât sunt de nesimțiți cei cu muzica tare care veniseră încă de dimineață dar că nimeni nu le mai spune nimic pentru că va fi interpretată ca o problemă interetnică.

Nesimțirea a ajuns să nu mai fie pedepsită pentru că, vezi doamne, țăranii sunt “la ei în țară”.

Admit că, după toate rahaturile din ultima vreme, am încercat doar să mă bucur de activitatea de familie și atât, deși era ca un fel de rahat urât mirositor pe pajiștea unde tu încerci să mănânci o prăjitură. Pentru prima oară nu am spus nimic. Efectiv am obosit”.

Previous Story

Video Brașov. S-a deschis Planetariul de la ZOO, cel mai mare din România. Cum arată

Next Story

Brașov. Reacție Poliție. Ursuleţ chinuit fără milă, după ce a fost capturat. Ce spun Polițiștii