Brașov. Reacție Poliție. Ursuleţ chinuit fără milă, după ce a fost capturat. Ce spun Polițiștii

Last Updated on iunie 17, 2019 Val de indignare pe Facebook după ce au apărut imagini cu un ursuleț chinuit în județul Brașov. Dacă dădea ursoaica pentru ei imediat se făceau patrule pentru împușcarea ei.

Un clip video de peste un minut cu mai multe persoane care au prins un pui de urs, îl ţin de gât şi îl înghiontesc cu un par au fost publicate pe Facebook, într-un grup pentru protecţia animalelor, informează Digi 24.
Brașov. Reacție Poliție. Ursuleţ chinuit fără milă, după ce a fost capturat. Ce spun Polițiștii 1

Animalul, extrem de speriat, ţipă, iar persoanele din jurul său îl fotografiază şi îl filmează. Clipul video a strâns de sute de comentarii şi reacţii negative de la iubitorii de animale.

Poliţiştii au fost sesizaţi şi au făcut verificări, identificând persoanele din imagini.

”Colegii au făcut verificări cu privire la aspectele care reies din materialul video respectiv. Se pare că persoanele în cauză erau la cules de fructe de pădure, au identificat puiuţul de urs, s-au făcut ceva poze, filmuleţe cu el, însă puiuţul a fost eliberat, fără a i se cauza vreo vătămare”, a transmis Poliţia Braşov, citată de News.ro.

Poliţiştii au precizat că vor monitoriza în continuare situaţia.

”Situaţia respectivă rămâne în atenţia noastră, întrucât ne dorim ca persoanele care locuiesc sau trec prin zona respectivă, dar şi animalele să nu aibă de suferit”, a mai transmis IPJ Braşov.

Previous Story

Brașov. Marius Popa: „Am fost ieri la lacul Moacșa … Pe mal, cu muzica lăutărească dată tare, niște indivizi cu mașini cu numere de Brașov sărbătoreau “românește” cu steagul tricolor cocoțat semeț pe portbagaj, copiii în p..a goală, vorbind și hăhăindu-se tare și cu grătarele sfârâind, deranjând pe absolut toată lumea…Lângă noi, un grup de tineri maghiari …”

Next Story

Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat …”