Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat …”

Last Updated on iunie 18, 2019 Brașovul nu mai este demult orașul atent cu turiștii. Asta se vede și din aspectul de părăsit pe care l-a avut Piața Sfatului în a doua zi de Rusalii. Consilierul Cristian Macedonschi critică Primăria pentru modul cum a gestionat acest sfârșit de săptămână plin de turiști. Luminile de Crăciun se aprind după minivacanța de 1 Decembrie, plină de turiști (excepție anul trecut), Piața Sfatului este ocupată în cea mai aglomerată lună a anului de scena Cerbului de Aur, Zilele Brașovului se țin doar în anii în care au loc alegeri pentru Primărie. Așa trebuie tratați turiștii?

Cristian Macedonschi: „Am trecut astazi prin Piata Sfatului si am ramas tare dezamagit de imagina dezolanta din a doua zi de Rusalii.

Am inteles ca a fost organizat un targ de vinuri moldovenesti in acest sfarsit de saptamana sub indrumarea si bagheta viceprimarului Costel Mihai. Salut de principiu orice eveniment bine organizat la Brasov fiind adeptul unui City-Marketing bazat pe evenimente.

Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat ...” 1 Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat ...” 2

Brasovul, fiind “Capitala Turistica” neincoronata a Romaniei ar trebui sa aiba macar cate un eveniment in fiecare sfarsit de saptamana, dar evenimente bine organizate care sa atraga turistii si sa-i convinga sa revina nu sa-i alunge sau sa zica ca nu are rost sa vina la Brasov ca nu se intampla nimic atractiv.

Vazand tristetea de azi din Piata Sfatului m-am gandit in sinea mea.

Fiind astazi zi libera si orasul plin de turisti din tara si din strainatate, de ce nu au organizat targul de vinuri pana luni?

Producatorii si comerciantii din Moldova s-ar fi bucurat cu siguranta si ar mai fi ramas cu placere inca o zi sa prezinte si sa vanda vinurile lor moldovenesti, de care pot sa spun ca sunt deosebite.

Oare Costel nu stia ca a doua zi de Rusalii e libera in Romania? Ca viceprimar are program de lucru similar ci cel al unui functionar public, deci liber de Rusalii!

Eu as propune sa fie trimis la un schimb de experienta la Sibiu, Cluj sau chiar Oradea sa invete ce inseamna un City-Marketing adevarat si cum sa-ti pui in valoare un centru istoric prin evenimente de calitate si bine organizate!

Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat ...” 3 Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat ...” 4

Noi suntem astfel un exemplu clasic de proasta practica, de “ASA NU”!
Eu m-am simtit in frumosul nostru Brasov ca in orasul nimanui!

Oare cum l-au perceput turisti astazi?
Acest lucru trebuie neaparat schimbat la urmatoarele alegeri!
Nu dau cu parul, doar remarc din respect pentru Brasov si brasoveni.

Foto Brașov. Piața Sfatului, părăsită în a doua zi de Rusalii. Cristian Macedonschi: „Eu m-am simțit in frumosul nostru Brașov ca in orașul nimănui!  Oare cum l-au perceput turiștii astăzi? Acest lucru trebuie neapărat ...” 5

Update:
Daca tot au incheiat targul duminica de ce nu au strans noaptea sau dis de dimineata standurile ca sa nu arate azi atat de dezolant?”

Previous Story

Brașov. Reacție Poliție. Ursuleţ chinuit fără milă, după ce a fost capturat. Ce spun Polițiștii

Next Story

Brașov. Autobuze RATBV spre Ghimbav, Sânpetru și Bod de la 1 iulie. Cât costă biletele