12 mașini lovite în Brașov. Claudiu: „Romeo și Julieta! Romeo e din București, dar are iubită în Brașov. Romeo vine la iubita lui, se cearta cu ea, merge în mașină bea (droghează?), se supără pe viată și începe spectacolul prin cartierul Noua”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Un tânăr din Bucureşti, sub influenţa drogurilor, aflat la volan fără a avea permis, a lovit  aseara, 12 maşini în cartierul Nous din Brașov. Este vorba despre Adrien Stephane Mureșan este fiul lui Sever Mureşan, 72 de ani, afacerist implicat de-a lungul ultimelor două decenii în mai multe dosare penale, fiind acuzat de procurori de delapidare şi alte infracţiuni economice, anunță stiripesurse.ro.

Potrivit Stirile Pro Tv, individul a fost internat la Psihiatrie deoarece era violent și nu dorea să i se recolteze probe biologice pentru a se stabili cât de beat și drogat era.

12 mașini lovite în Brașov. Claudiu: „Romeo și Julieta! Romeo e din București, dar are iubită în Brașov. Romeo vine la iubita lui, se cearta cu ea, merge în mașină bea (droghează?), se supără pe viată și începe spectacolul prin cartierul Noua” 1

Claudiu Secărea: „Romeo și Julieta! Romeo e din București, dar are iubită în Brașov. Romeo vine la iubita lui, se cearta cu ea, merge în mașină bea (droghează?), se supără pe viată și începe spectacolul prin cartierul Noua.

Sună haios, nu-i asa? Nu este!
Romeo este un nebun, s-a certat cu iubita lui și a ieșit să omoare. Și când spun asta, nu exagerez cu nimic.

Vorbeam aseară cu unul dintre păgubiții care a avut nenorocul să fie în calea nebunului.
Omul conducea liniștit când s-a trezit în față cu Romeo de București. L-a luat pur și simplu în botul mașinii, și a început să-l impingă pe sosea, șansă a făcut ca a ajuns cumva în câmp și nu strivit între doua mașini. Bietul păgubit de abia își scosese mașina din service.

Nebunul nu s-a potolit! Voia sânge! A mai lovit incă el puțin 6 mașini, după ce lovise tot pe atât în goana lui ucigașă. Din ce am văzut aseară, două erau daună totală. (nici nu vor fi despăgubiți de asigurări)

Îmi povesteau cei care l-au scos din mașină, că era așa turbat, încât iși băga degetul într-o rană pe care o avea la mână.

Imobilizat fiind, strigând după Julieta, își pierdea din când în când starea de conștiență, când își revenea, era extrem de agresiv. A venit și Julieta, arogantă, vorbind pe un ton de superioritate cu cei păgubiți de Romeo cel Nebun. Că de, iubi e nervos și trebuie să se descarce!

Norocul a făcut ca vremea capricioasă din Brașov, să țină oamenii în case și nu pe străzi la plimbare.

Strada pe care s-a întâmplat nebunia, este o stradă pe care de obicei lumea iese la plimbare spre lac, mămici cu copii care se plimbă, copii care se joacă. Nimic nu l-ar fi împiedicat pe nebun să omoare pe cineva

Mai deunăzi, pe Vlahuță, am văzut un tânăr care era ieșit trei sferturi pe geamul din spate al mașinii, urla și gesticula, avea ceva de împărțit cu lumea de pe trotuar. Mașina nu avea numere de Brașov.

A devenit Brașovul reciclatorul unor personaje care au impresia că nu li se poate întâmpla nimic?
Că vin de unde vor și fac ce vor?

Parcă nu era așa la noi, se respecta legea, se respectau șoferii, chiar era o teamă din punctul ăsta de vedere, greșeai, plăteai!
Ce s-a întâmplat, de unde haosul ăsta pe șosele, de unde face fiecare ce vrea?”

Previous Story

Brașov. Primar PNL ARESTAT după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care i-au închis magazinul soției pentru nereguli

Next Story

Brașov. „Un troleibuz ideal pentru o axă de transport Bartolomeu-Noua. Dacă ar fi și benzi dedicate și reconfigurarea unor girații s-ar putea asigura o capacitate corespunzătoare de transport, reducerea poluării și timpi de parcurs rezonabil”