Brașov. Primar PNL ARESTAT după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care i-au închis magazinul soției pentru nereguli

Last Updated on aprilie 15, 2021 Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a fost asrtestat pentru 24 de ore aseară după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care i-au închis magazinul soției pentru nereguli.

Acesta a fost prezentat astăzi pentru un mandat de arestare de 30 de zile la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Brașov. Primar PNL ARESTAT după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care i-au închis magazinul soției pentru nereguli 1

După cum a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Adrian Aldea, edilul a fost reținut pentru ultraj, după ce i-a amenințat pe doi polițiști cu moartea, informează Biz Brașov.

Fapta a fost constatată în flagrant, când doi agenți de poliție punea în aplicare o sancțiune complementară în cazul magazinului a cărui administrator este soția primarului, respectiv de suspendare a activității pentru nereguli repetate, respectiv neeliberarea bonurilor fiscale”, a precizat procurorul.

Previous Story

Nick: „Dacă de la București Andreea Moldovan a plecat huiduita de ratați, în Brașov a fost primită cum se cuvine!”

Next Story

12 mașini lovite în Brașov. Claudiu: „Romeo și Julieta! Romeo e din București, dar are iubită în Brașov. Romeo vine la iubita lui, se cearta cu ea, merge în mașină bea (droghează?), se supără pe viată și începe spectacolul prin cartierul Noua”