Nick: „Dacă de la București Andreea Moldovan a plecat huiduita de ratați, în Brașov a fost primită cum se cuvine!”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Înjurată la București, Andreea Moldovan s-a întors la Brașov, la Spitalul de Boli Infecțioase. A fost primită cu flori de brașoveni.

Nick Micu: „Dacă de la București doctorul fost secretar de stat în ministerul sănătății, Andreea Moldovan, a plecat huiduita de ratați, în Brașov a fost primită cum se cuvine!”

Nick: „Dacă de la București Andreea Moldovan a plecat huiduita de ratați, în Brașov a fost primită cum se cuvine!” 1

Angi Serban: „Sunt zile în care calci într-un kkt, îl iei pe talpă și pute un pic până te debarasezi de el, și zile în care primești flori și recunoștință din partea unor oameni mișto.

Cam așa și cu întâmplarea de la Ministerul Sănătăţii – România, în care doamna dr. Andreea Moldovan (epidemiolog, cu bursă de excelență, pregătită și pe la Geneva, directorul celui mai curat spital din România, premiat de OMS, Spitalul de Boli Infecțioase Brașov) a călcat fără să vrea nu într-unul, ci în două astfel de deșeuri.

Bă, fraților, iar asta reflectă atât de bine cum e nația asta: pe de o parte ăia care au ambiția în viață să fie mai mult decât un mușuroi în mijlocul drumului și ăia în care calci.

Nu mai zic că nici nu mă miră că așa arată activismul de partid al #mui3psd! I-a consacrat !
Vă mirați și că există forme de viață care aplaudă cu bale la gură? Să nu vă mirați! Suntem două lumi diametral opuse.

Eu știu sigur din care vreau să fac parte!
Domnu’ Lucian Bode de la Ministerul Afacerilor Interne, Romania, qu’est-ce que tu fais?

Previous Story

Allen Coliban: „Mulțumim, doamna Andreea Moldovan! Respect tuturor specialiștilor și cadrelor medicale!”

Next Story

Brașov. Primar PNL ARESTAT după ce i-a amenințat cu moartea pe polițiștii care i-au închis magazinul soției pentru nereguli