Brașov. „Un troleibuz ideal pentru o axă de transport Bartolomeu-Noua. Dacă ar fi și benzi dedicate și reconfigurarea unor girații s-ar putea asigura o capacitate corespunzătoare de transport, reducerea poluării și timpi de parcurs rezonabil”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Primarul Allen Coliban vorbește de reintroducerea tramvaiului dar i se propune introducerea celui mai lung troleibuz, pe ruta Bartolomeu-Noua.

Pe grupul de Facebook Coliban Primar, Valentin A. a postat o fotografie cu mesajul: „Un troleibuz ideal pentru o axă de transport Bartolomeu-Noua. Dacă ar fi și benzi dedicate și reconfigurarea unor girații s-ar putea asigura o capacitate corespunzătoare de transport, reducerea poluării și timpi de parcurs rezonabil. Dar e doar o idee”.
Brașov. „Un troleibuz ideal pentru o axă de transport Bartolomeu-Noua. Dacă ar fi și benzi dedicate și reconfigurarea unor girații s-ar putea asigura o capacitate corespunzătoare de transport, reducerea poluării și timpi de parcurs rezonabil” 1

Ciprian T.: Problema nu este la mărimea mijlloacelor de transport in comun. Ci frecvența. Degeaba vii cu un troileibuz care are 80 de metri și 500 de locuri, dacă vine o dată pe oră. Dacă ar fi folosite numai autobuze de-alea mici cum sunt pentru lliniile 50,51,52 și vin la 5-6 minute, nu s-ar mai plânge nimeni de transporul în comun.

Valentin A.: Frecvență este o mare problemă. Pentru liniile principale ar trebui să fie cam 5 min. În weekend e jale, iar dacă domnul primar consideră că doar din vorbe frumoase oamenii o să prefere transportul în comun se înșală amarnic. Transportul în comun are frecvențe necorespunzătoare, iar în weekend frecvențe groaznice. Dacă frecvențele nu vor fi adecvate, traseele bine gândite, și mijloacele de transport pline cam la 1/2 din capacitate în următorii ani vor fi din ce în ce mai puțini utilizatori. Frecvențe de 60 de min. pentru linii ca 3 sau 10 sunt demne de linii preorășenești. Iar despre Schei ce să mai vorbim?Super groaznic. Mai pun și eu o postare, poate o vedea cineva, poate se trece și la acțiune. Dar 6 luni de vorbe. În ceea ce privește transportul în comun anul acesta se va continua la fel. Brașov, oraș verde? Exclus în asemenea circumstanțe.

Maria B.: Dar cu trenuleț metropolitan din gară la Dârste în gară la Bartolomeu și autobuze din 5 în 5 minute intre gări- cartiere( sau biciclete, perpedes)?

Vezi aici Video:

Previous Story

12 mașini lovite în Brașov. Claudiu: „Romeo și Julieta! Romeo e din București, dar are iubită în Brașov. Romeo vine la iubita lui, se cearta cu ea, merge în mașină bea (droghează?), se supără pe viată și începe spectacolul prin cartierul Noua”

Next Story

Ce să faci când te întâlnești cu ursul! Emanuel: „Nu aruncați cu pietre, lemne etc, nu exagerati cu galagia, ca aceste comportamente il vor putea aduce intr-o stare de stres si poate devenii imprevizibil”