FELICITĂRI ! Schiorii Coronei Brașov, de zece ori pe podium. Vezi aici lista câștigătorilor:

Last Updated on februarie 2, 2016 „Cupa Corona“, la care au luat parte 95 de sportivi de la 15 cluburi din ţară, s-a desfășurat în acest weekend în Poiana Brașov. Competiția a fost una de succes pentru sportivii de la Corona, care au obținut 10 medalii.
„A fost o competiţie reuşită pentru noi, o competiţie în care sportivii noştri şi-au adjudecat avantajul propriului teren. Chiar dacă nu au atins încă vîrful de formă, eu sînt foarte mulţumit de evoluţia lor.

Le mulţumesc tuturor sportivilor pentru felul în care au abordat această competiţie, dar în special celor trei care revin după accidentări, şi anume Teodora Leonte, Szoke Hunor şi Vlad Iordache. De asemenea, nu am cum să nu remarc implicarea organizatorilor de a avea cele mai bune condiţii de concurs, toate acestea în condiţiile în care vremea a fost foarte caldă.

Pentru noi urmează o etapă la Predeal în campionatul naţional, unde sperăm să ne comportăm la fel de bine. Din păcate, din cauza lipsei de zăpadă sînt nevoit să schimb pentru a doua oară programul de pregătire şi competiţii, astfel că, o parte din echipă se va deplasa la începutul lunii februarie în Austria pentru un cantonament combinat cu nişte curse. Sperăm să fim sănătoşi şi de la concurs la concurs evoluţiile sportivilor să crească. Eu unul sînt foarte optimist în acest sens“, a declarat andrenorul coordonator al secţiei de schi alpin, Dan Iliescu, pentru monitorulexpres.ro

vededadaddada

În prima zi, în concursul de slalom uriaş, braşovenii au obţinut următoarele clasări: Băieţi U16 – 1. Alexandru Bordi (Corona), 2. Zold Robert (Gheorgheni), 3. Horea Olteanu (Corona); Fete U16 – 1. Toth Krisztina (CSŞ Miercurea Ciuc), 2. Kopac Bea (Palatul Copiilor Miercurea Ciuc). 3. Zakarias Iulia (Palatul Copiilor Miercurea Ciuc); Băieţi U14 – 1. Szoke Hunor (Corona Braşov), 2. Szasz Lehel (Gheorgheni), 3. Laurenţiu Iacob (CSŞ Baia Sprie); Fete U 14 – 1. Leona Trifu (Crazy Byke), 2. Diana Renţea (Corona), 3. Teodora Leonte (Corona). De asemenea, Corona a mai obţinut un loc doi prin Luca Dumitru în competiţia U12. În a doua zi de concurs, în competiţia de slalom special au fost obţinute următoarele rezultate: Băieţi U16 – 1. Zold Robert (Gheorgheni), 2. Alexandru Bordi (Corona), 3. Horea Olteanu (Corona); Băieţi U14 – 1. Szoke Hunor (Corona), 2. Laurenţiu Iacob (Sinaia), 3. Szasz Lehel (Gheorgheni); Fete U 14 – 1. Lazsadi Szidonia (Corona), 2. Lorincz Eszter (CSŞ Miercurea Ciuc), 3. Toth Emese (CSŞ Miercurea Ciuc).

Previous Story

Brasov: Părinții au pictat Secţia copiilor din Spitalul de Pneumoftiziologie. „Avem de gând să continuăm în tot oraşul şi în întreaga ţară, dacă se poate”

Next Story

SALVEAZĂ Brașovul ! Să nu râdă lumea de noi că am distrus 6,000 de documente vechi !