Brasov: Părinții au pictat Secţia copiilor din Spitalul de Pneumoftiziologie. „Avem de gând să continuăm în tot oraşul şi în întreaga ţară, dacă se poate”

Last Updated on februarie 1, 2016 Secţia copiilor din Spitalul de Pneumoftiziologie are un aspect mai aproape de inima copiilor. Pereții secției au fost pictați în pagini desprinse parcă din povești în cadrul unei acțiuni caritabile.
Iniţiativa de sâmbătă este a patra de acest fel, după ce au fost pictate parcurile exterioare ale Spitalului de Copii, holul secţiei de Radiografie şi cele ale policlinicii din cadrul aceleiaşi unităţi spitaliceşti.

„Avem de gând să continuăm în tot oraşul şi în întreaga ţară, dacă se poate. Ne dorim ca tot mai mulţi oameni să preia ideea şi să o ducă mai departe, deoarece aceste culori aplicate pe pereţi ne scot din imaginea aceea de boală, alb şi tristeţe”, a explicat sâmbătă, Carmina Nicolescu, cea care a iniţiat acţiunea, citată de rttbrasov.ro.

cssccsds

xsxwww

Managerul Spitalului de Pneumoftiziologie se bucură că oameni cu sufletul mare au decis să se implice pentru a aduce o mică bucurie micilor pacienţi.

„Noi am zugrăvit saloanele şi le-am colorat pe sexe, pentru fete roz şi pentru băieţi bleu. Dar nu avem talentul grupului care a venit să ne sprijine. Toate personajele de desene animate vor înviora atmosfera de aici”, a precizat dr. Dan Morar, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Braşov.

[ads2]

Voluntarii au aflat de pe reţelele de socializare de acţiune şi au sărit imediat în ajutorul iniţiatorilor. Aceştia le transmit un mesaj tuturor braşovenilor. „Să se implice cât mai mult deoarece este important atât pentru copii, cât şi pentru părinţi. Eu sunt antitalent la desen, dar dacă vii cu entuziasm este foarte bine”, a afirmat sâmbătă, o voluntară.

Cei care vor să se implice în viitoarele acţiuni pot accesa pagina de Facebook „De 1 Iunie, la Spitalul de Copii”, de unde vor afla cum pot contribui financiar sau cu o mână de ajutor.

Previous Story

Aeroportul Brașov: 24 de milioane de euro au fost cheltuiți până acum. Vezi aici pe ce

Next Story

FELICITĂRI ! Schiorii Coronei Brașov, de zece ori pe podium. Vezi aici lista câștigătorilor: