Trei autoturisme și fațada unui bloc au luat foc la Codlea. ISU: „Incendiul s-a extins cu repeziciune”

Last Updated on septembrie 25, 2024 Trei autoturisme și fațada unui bloc au luat foc la Codlea. ISU: „Incendiul s-a extins cu repeziciune” 1

Trei autoturisme și fațada unui bloc au luat foc la Codlea, marți noaptea. Incendiul s-a extins cu repeziciune la fațada unui bloc, cel mai probabil anvelopat.

Azi-noapte, in jurul orei 01.00, am fost anunțați de izbucnirea unui incendiu la un autoturism în localitatea Codlea. La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere din cadrul ISU Brasov si doua autospeciale aparținând SVSU Codlea.

Incendiul s-a extins cu repeziciune la un alt autoturism si la fațada blocului din apropiere. Când au ajuns echipajele la fata locului doua autoturisme erau cuprinse de flăcările care s-au propagat si la fațada clădirii.

S-a intervenit rapid, reusindu-se localizarea si lichidarea incendiului, fără a fi inregistrate victime.
Două persoane s-au autoevacuat în siguranță. În urma izbucnirii incendiului au fost afectate de flăcări trei autoturisme iar ferestrele imobilelor situate la parter, etajul 1 si etajul 2 au fost distruse. Cauza izbucnirii incendiului este in curs de stabilire”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja, citat de mytex.ro.

Trei autoturisme și fațada unui bloc au luat foc la Codlea. ISU: „Incendiul s-a extins cu repeziciune” 2

O lună cu restricții de circulație pe DN 1, între Codlea și Vlădeni. DRDP Brașov anunță lucrări de mare amploare
Începând de miercuri, 25 septembrie, timp de o lună, pe sectorul drumului național DN 1 dintre Codlea și Vlădeni se va circula cu dificultate. Anunțul a fost făcut de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, care a precizat că de miercuri, vor fi realizate reparații ample. Lucrările constau în așternerea unui covor asfaltic (schimbarea totală a stratului de uzură) pe un tronson de 6,5 km, scrie bzb.ro.

„Lucrările vor dura aproximativ o lună și vom introduce restricții de circulație. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și și îi rugăm pe șoferi să circule cu prudență în zona lucrărilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes.

Previous Story

Schaeffler trimite angajați din Brașov în șomaj tehnic. Compania a raportat o scădere de aproape 30% a profitului în al doilea trimestru al anului

Next Story

Doar prin 2033 vom circula. Autostrada Brașov-Ploiești s-a blocat, din nou, la stadiul de hârtii. Niciun foraj în zona montană