Cristian Cioacă are o nouă meserie! Cu ce se ocupă fostul soț al Elodiei Ghinescu după ieșirea din închisoare

Last Updated on martie 21, 2024 Cristian Cioacă are o nouă meserie! Cu ce se ocupă fostul soț al Elodiei Ghinescu după ieșirea din închisoare 1

Numele lui Cristian Cioacă a fost unul dintre cele mai mediatizate de la noi din țară după dispariția soției sale, Elodia Ghinescu, de acum mai bine de 17 ani.
Cazul a ținut ani buni primele pagini ale ziarelor, dat fiind faptul că avocata nu a fost găsită și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu ea nici până în prezent. Ancheta a fost una extrem de alambicată, iar soțul ei a ajuns să fie condamnat în 2014 la 15 ani și 8 luni de închisoare. De curând a fost eliberat și a încercat să ia totul de la zero.

Ei bine, potrivit Spynews.ro Cristian Cioacă are o nouă meserie având în vedere că nu s-a mai putut întoarce la cariera lui de polițist. Se pare că acesta a fost surprins de mai multe ori însoțind-o pe avocata lui, pe post de șofer. Fostul soț al Elodiei Ghinescu este extrem de discret și evită să apară în locuri aglomerate pentru a nu fi recunoscut sau abordat de cineva.

Nu scapă de problemele cu legea
Familia avocatei este determinată să recupereze daunele morale și materiale. Această intenție a fost deja menționată în trecut, când instanța a decis ca fostul polițist să plătească daune morale mamei avocatei. Cu toate acestea, plățile nu s-au efectuat deoarece bărbatul era încarcerat. După eliberarea sa din închisoare, procesul a fost reluat, scrie Evenimentul Zilei.

Este deja dosarul de executare, care se află pe rol pentru recuperarea despăgubirilor, stabilite prin sentința prin care a fost condamnat. Acum s-a repus dosarul pe rol pentru că el a ieșit din închisoare. Urmează să aibă loc executarea silită a dumnealui, pentru recuperarea daunelor morale și materiale stabilite prin sentința prin care a fost condamnat”, a explicat Crina Radu, avocata familiei Ghinescu.

Cristian Cioacă, sprijin pentru mama lui
Pe lângă ajutorul pe care l-ar oferi avocatei sale, fostul polițist are grijă și de mama lui. Femeia s-ar confrunta cu probleme mari de sănătate, fiul ei fiind singurul sprijin în prezent. După eliberarea lui Cristian Cioacă, mama Elodiei nu s-a arătat deranjată de decizia instanței. Femeia a explicat că trece prin aceeași suferință, indiferent dacă acesta rămâne sau nu în arest.

Previous Story

Video Brașov.  Parapet cu role și în alte zone „mortale” de pe DN1. Acum și în curbele de pe Dealul Perșaniului

Next Story

(Video) Un bărbat și-a ucis soția în scara blocului. Fiica lor i-a găsit pe amândoi într-o baltă de sânge. Înainte să-şi ucidă soţia în scara blocului, individul şi-a făcut câteva răni superficiale