(Video) Un bărbat și-a ucis soția în scara blocului. Fiica lor i-a găsit pe amândoi într-o baltă de sânge. Înainte să-şi ucidă soţia în scara blocului, individul şi-a făcut câteva răni superficiale

Last Updated on martie 21, 2024 (Video) Un bărbat și-a ucis soția în scara blocului. Fiica lor i-a găsit pe amândoi într-o baltă de sânge. Înainte să-şi ucidă soţia în scara blocului, individul şi-a făcut câteva răni superficiale 1

Soțul i-a devenit călău unei femei. Bărbatul a înjunghiat-o mortal în scara blocului, apoi a încercat să își ia viața. Cei doi au fost găsiți într-o baltă de sânge de fata lor, în vârstă de 18 ani. Ea a sunat la 112 și a cerut ajutor.
Victima obținuse acum câteva săptămâni ordin de protecție împotriva individului, însă acest lucru nu l-a oprit să îi curme zilele, anunță Stirile Pro Tv.

Miercuri seara, când femeia din Botoșani în vârsta de 53 de ani se întorcea, cel mai probabil, de la serviciu, a fost așteptată în scara blocului în care locuia de sotul ei. Primele date arată că bărbatul s-a năpustit asupra victimei și a înjunghiat-o de mai multe ori. Apoi a încercat să-și pună capăt zilelor. Cea care a descoperit nenorocirea a fost fata celor doi, relatează Monitorul de Botoșani.

Bogdan Ursu, director medical SAJ Botoșani „S-a găsit o persoană de sex feminin în stop cardio-respirator cu plăgi înjunghiate în regiune laterocervicală stângă și toracică posterioară s-au efectuat manevre de resuscitare cu rezultat negativ.”
Individul, găsit de politisti cu mai multe răni, a fost transportat la spital. În grija medicilor a ajuns și fiica lui, care a suferit un atac de panică.

Delia Nenișcu, purtător de cuvânt IPJ Botoșani: „Bărbatul prezenta răni superficiale la nivelul pieptului. Din primele verificări a reieșit faptul că acesta și le-ar fi creat singur.”
Potrivit anchetatorilor, femeia obtinuse un ordin de protecție pentru șase luni împotriva soțului, iar polițiștii nu au fost sesizați in legatura cu o posibilă încălcare a restrictiei.

De îndată ce starea de sănătate îi va permite, cel mai probabil după externare, bărbatul va ajunge în faţa anchetatorilor, pentru a da declaraţii. Momentan, se află internat la Spitalul judeţean de urgenţă din Botoşani, pe secţia de chirurgie generală, acolo unde primeşte îngrijiri medicale pentru rănile pe care şi le-ar fi provocat singur, acestea fiind unele superficiale.

Doi tineri din Cluj, cuplu, s-au luat la bătaie în toiul unui scandal. Bărbatul a fost înjunghiat în abdomen
O femeie de 28 de ani din Cluj este cercetată în libertate pentru tentativă de omor, după ce, în toiul unui scandal violent, și-a înjunghiat partenerul, scrie Stirile Pro Tv.

Cei doi, din localitatea Negreni, sunt împreună de mai mulți ani și, spun vecinii, ar mai fi avut conflicte în trecut, însă nu atât de grave.
Nu se știe exact ce i-a reproșat acum partenerei bărbatul de 30 de ani. Cert este că amândoi au început să se lovească, susțin polițiști. La un moment dat, femeia a folosit un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat în abdomen.
Rănitul a fost transportat de urgență la spital, iar acum este în stare stabilă.

Deși inițial au fost începute cercetările pentru violență în familie, procurorii au dispus schimbarea încadrării în tentativă de omor. Tânăra este cercetată în libertate sub control judiciar.
Este luată în calcul și ipoteza că femeia ar fi vrut să se apere. Procurorii trebuie să facă lumină în acest caz.

Previous Story

Cristian Cioacă are o nouă meserie! Cu ce se ocupă fostul soț al Elodiei Ghinescu după ieșirea din închisoare

Next Story

20.000 lei amendă. A tăiat cu toporul un copac din fața casei, de pe trotuar. Acum mai plătește 11.000 de lei pentru un nou copac plantat în același loc, adus din Italia