(Video) Şoferul care circula cu Rolls-Royce decapotabil prin zăpadă, s-a ales cu dosar penal și a rămas fără limuzină

Last Updated on ianuarie 24, 2024 Un șofer a devenit vedetă pe Tik Tok după ce s-a filmat cu o decapotabilă Rolls-Royce de lux, în valoare de sute de mii de euro, navigând prin zăpada groasă.

Șoferul a fost văzut în zona Palat din Iași, stând lângă mașina sa și salutând cu entuziasm trecătorii. Cetățenii îngrijorați au anunțat situația la poliție, care a ajuns rapid la fața locului. În timpul anchetei, polițiștii au descoperit că șoferul emana un miros de alcool și, în urma unei examinări mai amănunțite, au constatat că permisul de conducere îi fusese suspendat, informează stiripesurse.ro.

(Video) Şoferul care circula cu Rolls-Royce decapotabil prin zăpadă, s-a ales cu dosar penal și a rămas fără limuzină 1

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că șoferul era nimeni altul decât omul de afaceri Sorin Rotariu ce deține mai multe baruri în care se află și jocuri de noroc. Potrivit oamenilor legii, șoferul avea permisul de conducere suspendat și pe deasupra, emana halenă alcoolică.

În momentul în care agenții l-au invitat să meargă la spital pentru a i se preleva probe biologice, milionarul despre care surse BZI spun că se afla atât sub influența băuturilor alcoolice, cât și a drogurilor a refuzat și a început să devină recalcitrant.

În dimineața zilei de 23 ianuarie 2024, polițiștii rutieri ieșeni au oprit pentru control un auto condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza municipiului Iași.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat. De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice, precum și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat“, se arată într-o informare a Poliţiei.

Ca urmare a acestor constatări, a fost deschis un dosar penal împotriva șoferului pentru mai multe infracțiuni, printre care conducere fără permis valabil, refuz de a se supune testării cu probe biologice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

@vivacyleather Sa-i anulam garantia ?? 🤣😱 #rollsroyce #vivacyleather #interior #fyp #viral ♬ Iarna pe val – Cabron

Pe lângă repercusiunile legale, Rolls-Royce-ul decapotabil a fost, de asemenea, confiscat și tractat de o platformă de recuperare, lăsându-l pe șofer fără luxoasa sa mașină, scrie Observator Tv.

Previous Story

O garsonieră de doar 22 mp se vinde în Cluj la un preț astronomic! Care sunt prețurile în Brașov

Next Story

Alți bani de dat. Pacienții care merg la camera de gardă fără să aibă o urgență sau bilet de trimitere pot fi puși să scoată bani din buzunar