Zi specială pentru afaceristul brașovean Călin Donca, după ce a fost eliberat! Își sărbătorește fiica: ”10 ani de viață”

Last Updated on decembrie 20, 2023 Afaceristul brașovean Călin Donca a avut parte de o zi de-a dreptul specială, după eliberarea din închisoare, căci fiica lui, Arisa, și-a sărbătorit ziua de naștere.

Afaceristul i-a transmis un mesaj emoționant, în ziua în care micuța lui a împlinit vârsta de 10 ani. În ciuda problemelor cu legea, Călin Donca a demonstrat, de-a lungul anilor, că este un tată devotat, iar acest lucru s-a întâmplat și acum.

Călin Donca

”10 ani de viata pentru iubita mea fiica Arisa🥳 pe care ii sarbatorim cu mare bucurie impreuna 🙏 Frumoasa Arisa va multumeste la toti pentru urari si ganduri bune🙏”, a scris Călin Donca, pe Instagram, conform spynews.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Calin Donca (@calindonca)


Deși a fost plasat în arest la domiciliu, Călin Donca nu este reținut în propria casă, ci într-un apartament separat. Totuși, acest lucru nu i-au împiedicat pe soție și pe cei 5 copii să vină la el.

După ce i-au sărit în brațe, micuții au remarcat că tatăl lor este total schimbat, barba și părul crescându-i vizibil. Acest lucru i-a determinat pe copii să facă o mică glumă, scrie Kanal D.

„Tu nu ești tati!”, a spus una dintre fiicele lui, în clipul de Instagram care surprinde întreg momentul reuniunii de familie.

După revedere, micuții nu au plecat acasă, ci atât ei, cât și Orianda Donca și-au petrecut noaptea alături de Călin, întrucât tuturor le-a fost dor să doarmă împreună cu el.

Faptul că a fost arestat preventiv a fost o veste devastatoare pentru el, având în vedere imaginea pe care și-a creat-o. Ei bine, experiența grea a fost un prilej de îmbogățire personală pentru el, conform ultimelor declarații.

A fost cea mai puternică perioadă de îmbogățire personală. În primul rând, vreau să mulțumesc judecătorilor care mi-au oferit ocazia de a sta în libertate și au fost îngăduitori. Mulțumesc prietenilor, familiei, soției eroine care a dus și firma, și copiii și absolut tot. Cel mai greu a fost despărțirea de familie.

Știți cum este când sunteți în situații de genul acesta simțiți ce contează cu adevărat, iar ce contează cu adevărat nu sunt lucrurile materiale, copiii fără de care nu puteam să stau, să dorm seara, soția cu care sunt de 15 ani în relație”, a declarat Călin Donca.

Previous Story

Șoferul drogat care a ucis o fată din Brașov va face Crăciunul după gratii. Judecătorii i-au respins cererea de eliberare. Mama sa este deja în libertate

Next Story

3 zile. Aplicațiile Băncii Transilvania vor fi indisponibile în acest final de an