Milionarul brașovean Călin Donca, primele declarații după eliberare: „Mă ciupeam noaptea, nu am crezut unde am ajuns. Cel mai greu a fost despărţirea de familie.  Din păcate fugim după averi, fugim după lucruri fizice, căutăm lucruri scumpe”

Last Updated on decembrie 15, 2023 Milionarul brașovean Călin Donca a fost astăzi eliberat astăzi de judecătorii de la Curtea de Apel. Aceștia nu-l consideră pericol public și au stabilit să fie judecat în arest la domiciliu. El a oferit și primele declarații.

A fost cea mai dură perioadă din viaţa mea. Eram bucuros de 10 minute de stat în plus la plimbător, care era o cameră de 10 metri pătraţi cu puţin cer deasupra. Am stat la Câmpina într-o cameră de 12 metri pătraţi cu alte 5 persoane. Am fost şocat de această perioadă. Mă ciupeam noaptea, nu am crezut unde am ajuns. Recomand tuturor oamenilor de afaceri mare, mare, atenție. Eu am ieşit alt om.

Milionarul brașovean Călin Donca, primele declarații după eliberare: „Mă ciupeam noaptea, nu am crezut unde am ajuns. Cel mai greu a fost despărţirea de familie.  Din păcate fugim după averi, fugim după lucruri fizice, căutăm lucruri scumpe” 1
(Călin Donca și soția Orianda)

Am proiecte pe care le-am scris în arest, am o carte, am o poezie pe care abia aştept să i-o citesc soţiei. Vreau să merg până la apartament pe jos, vreau doar să merg pe jos şi să mă bucur de lucrurile mărunte. Cel mai greu a fost despărţirea de familie. Cel mai greau a fost să mă gândeasc la copii, cu care nu am putut să dorm seara, soţia cu care sunt într-o relaţie de 15 ani.

N-am stat niciodată despărţit de ei. Din păcate fugim după averi, fugim după lucruri fizice, căutăm lucruri scumpe, când de fapt adevărata mare bucurie este la noi acasă, şi nu aflăm decât atunci când ni se ia.

O iau de la început. Voi munci de 3 ori mai mult, poate de 10 ori mai mult. Voi încerca să refac absolut tot. Mă voi consulta cu apropiații mei, cu avocaţii mei pentru a nu mai apărea aceste indicii rezonabile care să mă aducă în iadul în care am stat închis” a declarat Călin Donca, potrivit brasov.net.

Astăzi, Curtea de Apel din Brașov a decis definitiv ca milionarul brașovean Călin Donca să fie plasat în arest la domiciliu pentru următoarele treizeci de zile.

În continuare el este cercetat în acel amplu dosar de corupție care a izbucnit în luna septembrie. Acuzațiile pe care procurorii le aduc sunt constituirea unui grup infracțional organizat, delapidare, evaziune fiscală înșelăciune și manipulare a pieței de capital.

Vorbim de un prejudiciu de peste patru milioane de lei, calculat de anchetatori dar și peste șapte sute de mii de euro în legătură cu infracțiunile de criptomonede, potrivit Știrilor Kanal D.

Călin Donca fusese reținut, apoi arestat în luna septembrie, scrie mytex.ro.

Previous Story

Decizie definitivă. Milionarul brașovean Călin Donca, eliberat din închisoare. Va petrece Crăciunul acasă, cu soția și cei 5 copii ai săi. „Ce o vrea Dumnezeu!”

Next Story

Brașov. Mamă și fiica, moarte în casă. Soţia, arsă de vie, fiica de 26 de ani, strangulata