Turistă din America, după ce a vizitat Brașovul: „Credeți sau nu, Transilvania este un loc adevărat în care puteți călători! arată ca un loc dintr-un basm, cu case viu colorate, palate magnifice și munți, dealuri și păduri în depărtare”

Last Updated on decembrie 15, 2023 O blogeriță născută în SUA dar stabilită în Australia, care vânează destinațiile cele mai frumoase în lume aflate în afara circuitelor turistice populare, a descoperit în acest an Transilvania, scrie Biz Brasov. Aventura lui Gabby Boucher prin România, s-a concretizat în această toamnă într-un ghid de călătorie cu buget redus prin țara noastră.

O zonă superbă a Europei de Est! Transilvania sună ca un loc fictiv. La fel ca Madagascar sau Tasmania, pare numele unui tărâm de basm dintr-o carte sau dintr-un film. Credeți sau nu, Transilvania este un loc adevărat în care puteți călători! (La fel ca și Madagascarul și Tasmania!).

Turistă din America, după ce a vizitat Brașovul: „Credeți sau nu, Transilvania este un loc adevărat în care puteți călători! arată ca un loc dintr-un basm, cu case viu colorate, palate magnifice și munți, dealuri și păduri în depărtare” 1

Transilvania este o regiune din centrul României plină de orașe medievale, castele și fortărețe. De fapt, arată ca un loc dintr-un basm, cu case viu colorate, palate magnifice și munți, dealuri și păduri în depărtare… Mai este denumită și «Inima României»”, a scris, printre altele vloggerița, pe blogul ei de călătorii, „Budget Travel With Gabby”,  conform Adevarul.

„Sper ca acest articol să inspire cât mai mulți oameni să călătorească în România!”

Sunt aici pentru a vă răspunde la orice întrebări potențiale pe care le puteți avea înainte de a călători în Transilvania România. De la cum ajungi în Transilvania, la cum ai putea explora Transilvania cu buget redus.

În acest ghid „suprem” de călătorie în Transilvania voi enumera câteva sfaturi despre cum să călătoriți prin Transilvania și voi include tot ce consider eu a fi cele mai bune locuri de vizitat. Sper ca acest articol să inspire cât mai mulți oameni să călătorească în România!”, a explicat vloggerița scopul ghidului precizând și de ce a ales să viziteze țara noastră.

Este o țară extrem de fermecătoare, frumoasă și accesibilă de vizitat în Europa, unde mi-ar plăcea să mă întorc”, a mai recunoscut Gabby, vlogger străin, dezvăluind ce a învățat despre vizitarea Transilvaniei cu buget redus.

Am petrecut vreo două săptămâni aici călătorind cu iubitul meu și sincer ne-am simțit cel mai bine. În plus, nu este chiar greu de explorat cu un buget redus. Europa de Est, în general, este foarte accesibilă, deoarece nu este atât de turistică”., a mai spus Gabby, conform Fanatik.

Previous Story

Brașov. Laşi maşina la Mall-ul AFI ca să te plimbi pe Republicii. „Centrul Civic este la o distanţă destul de mică de Centul Istoric. Această distanţă ar putea fi parcursă şi pe jos”

Next Story

Se deschide primul restaurant japonez în Brașov. „Japanos te invită să încerci cele mai delicioase nigiri salmon și nigiri unaghi!”