(Foto/Video) 7.990 euro. Maşină electrică de la Allview Brașov, ce poate fi condusă de la 16 ani. Cea mai ieftină mașină electrică „românească”

Last Updated on decembrie 13, 2023 Compania braşoveană Visual Fan SA, deţinătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW), a anunţat lansarea, în 12 decembrie lansarea oficială a modelului CityZEN, o maşină electrică dedicată în primul rând traficului urban şi deplasărilor extraurbane scurte, ce poate fi condusă de la 16 ani, scrie bzb.ro.

Datorită istoriei companiei şi a sinergiilor dintre diferitele activităţi, mărci specializate şi competenţe, credem că avem know-how-ul necesar pentru a avea un impact pe piaţa de e-mobility”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Allview.

(Foto/Video) 7.990 euro. Maşină electrică de la Allview Brașov, ce poate fi condusă de la 16 ani. Cea mai ieftină mașină electrică „românească” 1

În ceea ce priveşte vehiculul CityZEN, el a menţionat că este alegerea ideală pentru şoferii începători, elevii de 16 ani şi peste, cupluri sau ca al doilea vehicul al unei familii.

(Foto/Video) 7.990 euro. Maşină electrică de la Allview Brașov, ce poate fi condusă de la 16 ani. Cea mai ieftină mașină electrică „românească” 2

Autonomia este de 170 km
Conform Goldman Sachs „Journal of Modern Power Systems and Clean Energy”, distanțele zilnice parcurse în majoritatea țărilor variază în medie între 40 și 60 km. Astfel, cu un consum de 8 kW/100km și o autonomie de până la 170 km WLTP în ciclu urban, CityZEN acoperă cu ușurință aceste distanțe, indiferent de traseul clientului, conform Adevărul.

(Foto/Video) 7.990 euro. Maşină electrică de la Allview Brașov, ce poate fi condusă de la 16 ani. Cea mai ieftină mașină electrică „românească” 3

Noul vehicul electric nu face compromisuri nici în ceea ce privește spațiul interior. Echipat cu un interior modern, în culori asortate cu exteriorul mașinii, CityZEN reflectă o atenție deosebită la detalii. Habitaclul său, generos și confortabil, este completat de un portbagaj cu o capacitate substanțială de 816 litri.

Modelele CityZEN beneficiază de 5 ani garanție, în limita a 80.000 km pentru baterie și 24 luni, în limita a 50.000 km, garanție comercială.

(Foto/Video) 7.990 euro. Maşină electrică de la Allview Brașov, ce poate fi condusă de la 16 ani. Cea mai ieftină mașină electrică „românească” 4

Pentru a răspunde așteptărilor clienților, modelul va avea un preț de vânzare de 7990 EUR (TVA inclus), preț valabil cu programul Rabla Plus, în condițiile menținerii valorii voucherului oferit în 2023, scrie alba24.ro.

CityZEN poate fi comandat direct de pe site-ul companiei www.allview-auto.ro sau prin rețeaua de dealeri autorizați Allview Auto, începând de astăzi.

Compania intenționează să lanseze cel puțin încă două modele electrice în 2024, inclusiv un mini SUV, pentru a acomoda mai multe tipuri de nevoi.

Previous Story

Medicul Simin Aysel Florescu, după ce un bebeluș din Brașov a fost ucis de rujeolă: „Este îngrozitor că se mai poate întâmpla ceva de genul acesta. Dacă 90 – 95% din populaţie ar fi fost imunizată, acest copil nu avea de unde să ia boala”

Next Story

La doar 10 ani. Brașoveanul Vladimir Sofronie este cel mai bun șahist junior din România. Este antrenat de părinții săi