(Video) Primele imagini cu mama șoferului drogat, care a ucis o fată din Brașov, în cătușe, la ieșirea de la DIICOT

Last Updated on septembrie 14, 2023 Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul care a condus drogat și a provocat accidentul tragic din 2 Mai, a fost reținută joi seară, 14 septembrie, fiind acuzată de “infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei”.

Surse apropiate anchetei au precizat pentru Libertatea, încă de joi dimineață, că aceasta a încercat să şantajeze martori din dosarul în care este implicat fiul său. Mâine, Miruna Pascu urmează să fie prezentată magistraților Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

(Video) Primele imagini cu mama șoferului drogat, care a ucis o fată din Brașov, în cătușe, la ieșirea de la DIICOT 1

În urmă cu puțin timp au ieșit la iveală și informații controversate despre mama lui Vlad Pascu. Miruna Pascu i-ar fi cumpărat frecvent droguri fiului ei, iar pentru acest lucru mergea la farmacii speciale din spitale, unde se găseau pastile puternice, cu care erau tratați pacienții cu boli foarte grave.

Chiar dacă aceste pastile erau eliberate doar pe bază de rețetă, Miruna Pascu reușea să le obțină, scrie spynews.

Marian Godină a reacționat în cazul comportamentului lui Mihai Pascu

Marian Godină a urmărit cu atenție cazul lui Vlad Pascu, iar imaginile cu tatăl său, care accelerează motocicleta în fața jurnaliștilor și este la un pas să îi calce, au stârnit o reacție dură din partea lui.

Polițistul a precizat că aceste imagini sunt o explicație pentru faptele revoltătoare ale șoferului drogat care i-a omorât pe cei doi tineri în 2 Mai.

La ieșirea de la audieri, Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a accelerat motocicleta și a atins jurnaliștii care voiau să-i pună întrebări, în mod intenționat.

Totul s-a întâmplat pe trotuar. Asta ca să nu mai aud că oricărui copil, oricât de bine ar fi educat, i se poate întâmpla să fie atras într-un anturaj nepotrivit și să o ia pe căi greșite. Nu, nu cred asta. Mai degrabă aș crede în zicala care spune că așchia nu sare departe de trunchi”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Previous Story

Tatăl Robertei, studenta din Brașov ucisă de șoferul drogat: „Oameni buni, nu îmi vreau decât copilul înapoi! Să plătescă și polițiștii care l-au protejat”

Next Story

(Video) Tren spre Brașov, blocat în gară de grevă. Mai mulți elevi au ținut un show timp de două ore