Brașov. Mort în Piața Sfatului. „Omul zăcea mort în Piaţa Sfatului, iar lângă el erau persoane care mâncau la terasă”

Last Updated on iulie 26, 2023 Un om al străzii a decedat, marţi, în Piaţa Sfatului, echipa de intervenţie chemată la faţa locului nemaiputând decât să declare decesul. Sute de persoane au trecut pe lângă el până când cineva a realizat că e ceva în neregulă. Bărbatul avea 66 de ani şi era o persoană fără adăpost, potrivit Observator.

A murit în zona fântânii arteziene. Oamenii noştri spuneau că omul zăcea mort în Piaţa Sfatului, iar lângă el erau persoane care mâncau la terasă. Cam aici am ajuns…”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă, David Levente.

Brașov. Mort în Piața Sfatului. „Omul zăcea mort în Piaţa Sfatului, iar lângă el erau persoane care mâncau la terasă” 1

Potrivit acestuia, din primele date reiese că omul era mort de mai multe ore, având deja vizibile semnele cadaverice. „Nu putem spune dacă a murit din cauza căldurii. Asta ne va spune Medicina Legală”, a mai spus managerul SAJ, citat de bizbrasov.ro.

În această după-amiază (n.r. – marţi), poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Braşov – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi cu privire la o persoană care se află în stare de inconştienţă, în zona Piaţa Sfatului, din municipiul Braşov. În zona indicată au fost direcţionate echipe de intervenţie, care au identificat un bărbat, de 66 de ani, cunoscut ca persoană fără adăpost, acesta fiind decedat în condiţii ce urmează a fi lămurite în cadrul anchetei”, a precizat agent şef principal Daniel Zontea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, citat de bzb.ro.

Un copil de 7 ani din Brașov a fost găsit mort într-un canal de irigații

Un băiat de 7 ani a fost găsit mort într-un canal de irigații, la ieșirea din localitatea Bunești spre Viscri. Primele cercetări au arătat că micuțul ar fi căzut în canal. Echipajul medical ajuns la fața locului a încercat să îl resusciteze, însă din păcate nu s-a putut face nimic pentru salvarea lui.

„Copilul a fost extras din canal de către pompieri în stop cardirespirator, i s-au aplicat manevre de resuscitare, însă, din păcate, nu a răspuns la acestea, medicul SAJ declarând decesul”, au transmis, luni, reprezentanții ISU Brașov, potrivit Fanatik.

Previous Story

Aeroportul Brașov vs Aeroportul Sibiu. Egalitate la numărul de zboruri. Dar Aeroportul Brașov își mărește numărul de curse

Next Story

(Foto) Matiz luat de vânt și ajuns în mijlocul sensului giratoriu, la vecinii din Sibiu. Șoferița a acționat imediat