Surse. Și Wizz Air va zbura de pe Aeroportul Brașov

Last Updated on martie 23, 2023 Se apropie marea deschidere a Aeroportului Brașov și lipsesc cursele marilor companii. Însă cei de la mytex spun că au aflat din surse credibile că și compania low cost maghiară Wizz Air va avea curse de pe Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, începând cu data de 15 iunie 2023.

Încă nu s-au anunțat rutele, însă se vehiculează că sigur ar fi destinațiile Ungaria (Budapesta) și Germania (Frankfurt).

Surse. Și Wizz Air va zbura de pe Aeroportul Brașov 1

Chestionat pe această temă, Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, nici n-a confirmat, nici n-a infirmat informația. El a declarat pentru mytex că vom afla totul la momentul oportun, când vor fi anunțate toate zborurile de pe Aeroportul Brașov într-o conferință de presă.

Zborurile Dan Air nu sunt confirmate de preşedintele CJ

Companie aeriană locală low cost Dan Air a anuţat săptămâna trecută 8 curse de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG).

Adrian Veştea, președintele Consiliului Judeţean Braşov a declarat marţi într-un interviu că acest anunţ l-a luat prin surprindere pentru că nu a avut nici el, nici directorul Regiei Aeroportului Brașov, discuții cu reprezentanții companiei Dan Air pentru a opera zboruri de pe aeroportul brașovean.

Și pe mine m-a luat prin surprindere intenția dumnealor, fără a avea o discuție și fără a face o conferință de presă, în primul și în primul rând, cu directorul Regiei Aeroportul Brașov, fiindcă toate aceste lucruri trebuie prezentate în comun”, a declarat Adrian Veştea, citat de Antena 3.

Previous Story

Se redeschid Catacombele Braşovului, de După Ziduri. „În această perioadă se desfășoară expertizarea catacombelor”

Next Story

Brașov. Criminalul din Bran care și-a omorât vărul și pe soția acestuia, în timp ce dormeau, a avut discernământ