Brașov. Criminalul din Bran care și-a omorât vărul și pe soția acestuia, în timp ce dormeau, a avut discernământ

Last Updated on martie 24, 2023 Criminalul din Bran care și-a ucis vărul și pe soția acestuia, în timp ce dormeau, a avut discernământ când a săvârșit fapta, anunță autoritățile, după expertiza psihiatrică, anunță Biz Brasov.

În plus, probele ADN au arătat că nimeni în afară de el nu se afla în aceeași încăpere cu cele două victime, în momentul crimei. Asta îl exclude pe tatăl său din cercul suspecților.

Brașov. Criminalul din Bran care și-a omorât vărul și pe soția acestuia, în timp ce dormeau, a avut discernământ 1

Tatăl bărbatului, unchiul pompierului ucis, ar fi exclus că i-ar fi fost complice fiului său la crime. Anchetatorii ar fi ajuns la o astfel de concluzie pentru că probele ADN au demonstrat că numai el se afla în cameră cu cele două victime atunci când acestea au fost ucise.

Au existat multe semne de întrebare la începutul acestui caz, mai ales pentru că după ce s-a aflat de crime majoritatea vecinilor se aflau la poarta victimelor, toți în afară de verișorul acuzat și tatăl acestuia, potrivit spynews.

În timpul anchetei, oamenii legii au descoperit un bilet în casa suspectului. Pe hârtie, individul a lăsat un mesaj mamei sale care este moartă, dar a scris și că cei doi soți pe care i-a omorât, i-ar fi făcut vrăji.

În ciudatul bilet erau scrise propoziții fără niciun sens, astfel că acesta le-a atras atenția anchetatorilor. Principalul suspect ar fi transmis un mesaj mamei sale decedate în care spunea că ea a ajuns în Rai, în schimb el va merge în iad. Și asta nu e tot.

Face referiri la divinitate, în mai multe rânduri. Invocă că i s-ar fi făcut vrăjitorii și că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji. Conținutul pe care îl cuprinde, el folosește timpul trecut, ceea ce pe mine personal mă duce cu gândul că a fost scris post factum”, a declarat, la acea vreme,  Adrian Radu, Prim procuror al parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, conform brasov.net.

Previous Story

Surse. Și Wizz Air va zbura de pe Aeroportul Brașov

Next Story

Aeroportul Brașov. Dan Air confirmă zborurile spre Spania, Anglia, Italia, Germania și Ungaria. „Avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov”