Aeroportul Brașov. Dan Air confirmă zborurile spre Spania, Anglia, Italia, Germania și Ungaria. „Avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov”

Last Updated on martie 24, 2023 Apar noi clarificări privind zborurile anunțate de Dan Air. Președintele CJ Adrian Veștea s-a arătat surprins de anunțul companiei, nimeni nu a vorbit cu el. Reprezentanții companiei spun că mai întâi au vorbit cu aeroporturile internaționale, așteaptă toate confirmările, iar îi vor contacta pe cei de la Aeroportul Brașov, pentru a avea ceva concret de discutat.

BizBraşov.ro a reuşit să contacteze compania aeriană pentru noi declaraţii în acest context. Matt Ian David, directorul general al Dan Air, spune că programul zborurilor anunţate rămâne valabil, iar explicaţia oferită pentru lipsa negocierilor cu autorităţile din Braşov a fost: informaţia circulă mai repede decât autorizarea.

Aeroportul Brașov. Dan Air confirmă zborurile spre Spania, Anglia, Italia, Germania și Ungaria. „Avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov” 1

Noi avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov. Nu a fost nevoie să purtăm negocieri, pentru că sunt nişte sloturi pe care le vom lua. Am aşteptat să avem confirmările de la aeroporturile internaţionale pentru a veni apoi la Braşov, care, neavând zboruri aşa de multe programate, vor răspunde probabil mai repede solicitărilor noastre.

Probabil că luni sau marţi vom primi ultimul răspuns, va fi gata şi site-ul, după care vom comunica cu Consiliul Judeţean Braşov. Eu am mai vorbit între timp cu directorul aeroportului, domnul Alexandru Anghel, iar lucrurile sunt sub control.

Nu am anunţat noi zborurile, dar o parte a presei a primit informaţiile pe surse de la Autoritatea Aeronautică, probabil, iar informaţiile s-au extins aşa”, a declarat pentru BizBraşov Matt Ian David, directorul general al Dan Air.

Programul anunţat al zborurilor Dan Air, potrivit bzb.ro:
Braşov – Barcelona – Braşov (în fiecare marţi);
Braşov – Bruxelles BRU – Braşov (în fiecare miercuri);

Braşov – Budapesta – Braşov (în fiecare marţi, duminică);
Braşov – Londra LGW – Braşov (în fiecare vineri);
Braşov – Milano LIN – Braşov (în fiecare luni);

Braşov – Munchen – Braşov (în fiecare sâmbătă);
Braşov – Nuremberg – Braşov (în fiecare joi);
Braşov – Stuttgart – Braşov (în fiecare joi).

Previous Story

Brașov. Criminalul din Bran care și-a omorât vărul și pe soția acestuia, în timp ce dormeau, a avut discernământ

Next Story

Brașov. 900 de lei. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna mai