Brașov. 900 de lei. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna mai

Last Updated on martie 24, 2023 Cu greu Primăria Brașov reușește să pună la punc un serviciu de ridicare a mașinilor parcate ilegal. Timp de un an au fost încercate mai multe variante iar acum lucrurile par în regulă.

Primarul Braşovului a precizat că, în prezent, Tetkron este în curs de achiziţie a utilajelor necesare pentru prestarea serviciului, iar Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei ar urma să efectueze amenajarea spaţiului unde maşinile ridicate de pe străzi ar urma să fie depozitate. Acesta ar urma să fie amenajat vizavi de sediul RATBV, în parcarea care este utilizată de către angajaţii societăţii.

Brașov. 900 de lei. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna mai 1

Estimarea pentru operaţionalizarea serviciului este luna mai”, a precizat primarul, potrivit Biz Brasov.

Consilierii au mai adoptat şi un nou regulament pentru ridicările auto, iar potrivit acestuia, taxele pe care trebuie să le plătească şoferii care parchează neregulamentar au fost majorate. Conform noului regulament, proprietarii maşinilor ridicate vor plăti nu mai puţin de 891,30 lei, pentru 24 de ore.

Mai exact, pentru deplasarea utilajului în vederea ridicării vehiculului se va plăti suma de 226,10 lei, pentru ridicare maşinii – 309,40 lei, pentru transportul acesteia – 261,80 lei, iar pentru depozitare – 94 lei/24h, anunță Monitorul Expres.

Dacă maşina va fi recuperată de proprietar în cel mult 12 ore de la ridicare, taxa de depozitare va fi redusă la jumătate, însă celelalte tarife nu vor fi schimbate.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Dan Air confirmă zborurile spre Spania, Anglia, Italia, Germania și Ungaria. „Avem confirmări de la 90% din aeroporturile de destinaţie pentru zborurile de la Braşov”

Next Story

Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată