Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată

Last Updated on martie 25, 2023 Un accident teribil s-a petrecut în această după-amiază pe Bulevardul Saturn din Brașov. Șase persoane au fost implicate dintre care două sunt încarcerate, anunță Antena 3.

„Din primele informatii primite, în urma accidentului au rezultat 6 victime, dintre care 2 încarcerate. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ, 1 echipaj pentru descarcerare, un echipaj cu apă și spumă.

Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată 1 Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată 2 Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată 3

(foto mytex.ro)

Misiunea este în dinamică”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, potrivit mytex.ro.

O persoană este în stop cardio-respirator și i se aplică manevre de resuscitare de către personalul medical”, a adăugat sursa citată.

Cu puțin timp în urmă a avut loc un accident rutier pe Bd. Saturn, din municipiul Brașov.
La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, care au stabilit până la acest moment că, în accident au fost implicate două autovehicule, care s-au colizionat în condiții ce urmează a fi lămurite.

Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată 4

(foto Biz Brasov)

Primele date indică existența a șase victime, la acest moment acestea fiind în curs de evaluare medicală.

Traficul rutier este restrictionat în zonă, motiv pentru care solicităm conducătorilor auto să circule cu prudență și să respecte indicațiile polițiștilor prezenți.
Cercetările sunt în dinamică, polițiștii rutieri urmând să stabillească cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, au informat și reprezentanții IPJ Brașov.

Din cauza accidentului de pe Bulevardul Saturn sunt blocate mașinile care circulă spre terminal Saturn. Circulația autobuzelor 6, 8, 21, 23, 22 este afectată.

Previous Story

Brașov. 900 de lei. Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate începând cu luna mai

Next Story

Brașov. Atac sângeos. Un jandarm a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi