Brașov. Atac sângeos. Un jandarm a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi

Last Updated on martie 26, 2023 Un jandarm din Braşov a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi de criminal, după o ceartă pentru o datorie de câteva mii de euro. După crimă, suspectul a fost găsit într-o baltă de sânge, lângă blocul în care locuia.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în curtea unei case din Braşov, acolo unde mai mulţi tineri, printre care şi jandarmul şi pompierul, consumau băuturi alcoolice, scrie antena3.ro.

Brașov. Atac sângeos. Un jandarm a fost omorât, iar un pompier şi un alt tânăr au fost înjunghiaţi 1

 

La un moment dat, unul dintre tineri a scos un cuţit şi a început să îi înjunghie pe trei dintre cei aflaţi în curte. Astfel, un jandarm în vârstă de 39 de ani a fost înjunghiat şi a murit, iar un pompier şi un alt tânăr au fost grav răniţi şi au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Criminalul a plecat apoi spre casă, iar în apropierea blocului în care locuia a decis să îşi pună capăt zilelor şi şi-a tăiat venele de la ambele mâini. El a fost găsit într-o baltă de sânge şi transportat de urgenţă la spital.

Potrivit unor surse, totul ar fi pornit de la o datorie de aproximativ 5000 de euro.

Anunțul poliției

“Pe timpul nopții, poliţiştii din Brașov au fost sesizati cu privire la faptul că, în urma unui conflict izbucnit pe fondul consumului de băuturi alcoolice, un bărbat i-a agresat pe alți 3 bărbați, aplicându-le mai multe lovituri cu un cuțit.

După săvârșirea faptei, autorul a plecat de la fața locului (curtea locuinței uneia dintre victime) și s-a deplasat în apropierea blocului în care locuiește, unde și-a tăiat venele de la ambele mâini.

În urma leziunilor suferite, una dintre victime (bărbat în vârstă de 39 de ani, jandarm din Braşov), a decedat.Agresorul, în stare de inconștiență și celelalte 2 victime (dintre care una pompier) au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Din verificările efectuate, a rezultat că agresorul s-a deplasat la imobilul în care se aflau cei 3 bărbați pentru a discuta cu unul dintre aceștia în legătură cu restituirea unei sume de bani, pe care primul i-o împrumutase”, se arată într-o informare a Poliţiei, potrivit ziare.com.

Previous Story

Foto Brașov. Accident grav pe bulevardul Saturn. Două persoane încarcerate, una în stop cardio respirator. Circulația autobuzelor este blocată

Next Story

Brașov. 4 polițiști au fost arestați pentru luare de mită. “Există date conform cărora poliţişti rutieri ar fi primit, în anumite situaţii, diverse foloase pentru a nu aplica măsurile legale”