Brașov. Un bărbat, prins în timp ce fuma o țigară într-un autobuz RATBV

Last Updated on octombrie 12, 2021 Probleme tot mai mari cu autobuzele din Brașov. La unele ore sunt arhipline, unii călători nu poartă mască iar alții fumează în autobuze. Un bărbat a fost filmat în timp ce fuma, liniştit, o ţigară într-un autobuz din Braşov.

Bătrânul, care nu purta mască de protecţie, şi-a aprins ţigara când vehiculul mergea și era plin de călători care ieșeau de la muncă, anunță cei de la Stirile Pro Tv.
Brașov. Un bărbat, prins în timp ce fuma o țigară într-un autobuz RATBV 1

Abia când autobuzul a ajuns la capăt de linie, o femeie s-a dus la şofer și l-a anunțat despre cele întâmplate.

Șoferul indignat l-a pus pe bărbat să curețe, cu atât mai mult că vinovatul a decis în timpul călătoriei că cel mai bine este să scuture scrumul pe scaunele din față, care erau goale.

Pentru astfel de gesturi amenda este între 100 și 500 de lei.

În altă ordine de idei, conducerea companiei de transport public RATBV ia în discuție, în contextul creșterii incidenței COVID în municipiul Brașov, posibilitatea de a nu mai porni autobuzele în situațiile în care călători care nu poartă masca de protecție urcă în autovehicule.
Brașov. Un bărbat, prins în timp ce fuma o țigară într-un autobuz RATBV 2

Este o ipoteză de lucru, pentru că observăm că lumea nu ascultă solicitările noastre de a purta măștile de protecție, iar până când sunt contactați cei de la Poliția Locală călătorii respectivi coboară și nu pot fi amendați”, a precizat directorul interimar al companiei, Marian Geman, citat de Biz Brasov.

Ce se întâmplă însă cu autobuzele arhipline? Degeaba porți mască dacă stai înghesuit ca sardelele.
Brașov. Un bărbat, prins în timp ce fuma o țigară într-un autobuz RATBV 3

Previous Story

Brașovul va avea un stadion nou! Explicații primarul Allen Coliban

Next Story

Flavia Boghiu: „Cei care cad în capcana dezinformării anti-vacciniștilor nu sunt oameni rău intenționați și nici nu trebuie atacați”