Flavia Boghiu: „Cei care cad în capcana dezinformării anti-vacciniștilor nu sunt oameni rău intenționați și nici nu trebuie atacați”

Last Updated on octombrie 12, 2021 Viceprimarul Flavia Boghiu remarcă creșterea numărului de brașoveni care se vaccinează, după explozia de cazuri de COVID.

Flavia Boghiu: „În ultimele săptămâni ne confruntăm cu o explozie a numărului de infectări și decese cauzate de COVID-19. Cifrele arată că 90% dintre cei afectați sunt nevaccinați.

Flavia Boghiu: „Cei care cad în capcana dezinformării anti-vacciniștilor nu sunt oameni rău intenționați și nici nu trebuie atacați” 1

În lumina acestor date, ne bucură faptul că, în rândul brașovenilor, se observă o creștere a numărului de persoane care se vaccinează, ceea ce denotă responsabilitate. Și ne dă speranță.

Campania anti-vaccin, îmbrățișată inclusiv de o parte a politicului, este un act iresponsabil si este de neacceptat. Totuşi, cei care cad în capcana dezinformării anti-vacciniștilor nu sunt oameni rău intenționați și nici nu trebuie atacați. Subiectul acesta ne-a divizat deja prea mult, ca societate.

Celor care au fost induși în eroare de propaganda anti-vaccin și care nu conștientizează gravitatea situației în care ne aflăm, le recomand să își ia informația doar din surse corecte, verificate. Avem, până la această dată, un număr de 3.6 miliarde de persoane vaccinate în toată lumea. Este evident că nu se mai poate pune problema de experimente. Și avem și exemplele de succes ale țărilor care au scăpat, prin vaccinarea populației, de valul 4 care ne mătură acum pe noi.

Pe toţi cei care, din varii motive, nu au avut ocazia să se vaccineze, îi îndrum cu toată încrederea către centrele de vaccinare de pe raza Municipiului.

Nu uitați, nu o faceți doar pentru voi, ci și pentru apropiații voștri.
Ne vaccinăm și scăpăm!”

Previous Story

Brașov. Un bărbat, prins în timp ce fuma o țigară într-un autobuz RATBV

Next Story

Zile grele. 7,97 rata de infectare la Brașov. Situația pe localități