Brașov. 1.000 de artificii în Brașov de Revelion, în mai multe zone. Allen Coliban: „Vă invităm să urmăriți spectacolul de artificii pe care l-am pregătit de la geamurile și balcoanele caselor voastre”

Last Updated on decembrie 30, 2020 Primarul Allen Coliban anunță că noaptea de Revelion la Brașov va fi marcată de un spectacol de artificii, vizibil din mai multe zone ale orașului. Zonele alese pentru lansarea artificiilor sunt Cetățuia de pe Dealul Straja, zona Coresi și Avantgarden – Bartolomeu.

Allen Coliban: „Ne-am străduit ca în acest an să creăm o sărbătoare din trecerea în anul nou, chiar dacă ne aflăm în continuare sub restricții de circulație și interacțiune fizică.

Brașov. 1.000 de artificii în Brașov de Revelion, în mai multe zone. Allen Coliban: „Vă invităm să urmăriți spectacolul de artificii pe care l-am pregătit de la geamurile și balcoanele caselor voastre” 1

Vă invităm să urmăriți spectacolul de artificii pe care l-am pregătit de la geamurile și balcoanele caselor voastre.
Să avem un an nou în care reușim să combatem pandemia pentru ca Revelionul următor să îl putem petrece din nou în grupuri mari de prieteni, fără nicio teamă că ne îmbolnăvim sau că îi îmbolnăvim pe alții”.

Fiecare foc de artificii va începe la ora 00.00 și va dura 7 minute. Conform contractului încheiat de municipalitate cu prestatorul SC R.I. Business Solution Group SRL, în urma licitației organizate pe SEAP, vor fi peste 1.000 de artificii, declanșate wireless, cu o frecvență cuprinsă între 0,03 și 2 secunde.

Primăria mai reamintește că restricțiile de circulație impuse de pandemie rămân valabile, între ora 23.00 și 5.00, fără nicio modificare de Anul Nou. Poliția Locală, împreună cu Poliția Națională, vor asigura măsurile de ordine publică cu efective mărite, iar cele două instituții fac apel către cetățeni pentru respectarea tuturor regulilor în vigoare, pentru a nu fi nevoite să recurgă la sancțiuni.

Previous Story

Brașov. 13 persoane ucise de coronavirus, în două zile. Situația epidemiologică din Brașov se prezintă astfel:

Next Story

Brașov. Lista localităților unde se redeschid restaurantele. Rata de infectare a scăzut sub 3