Brașov. Lista localităților unde se redeschid restaurantele. Rata de infectare a scăzut sub 3

Last Updated on ianuarie 2, 2021 Județul Brașov a ieșit, de la ultima raportare și până acum, din ”zona roșie”. Rata de infectare în județul Brașov a fost în prima zi a anului de 2,8 la mia de locuitori. Municipiul Brașov are o rată de infectare de 4,09. Dacă va scădea sub 3, restaurantele se vor redeschide în interior, ca în Victoria, Feldioara, Zărnești și Rupea.

Rata de infectare județul Brașov
Brașov. Lista localităților unde se redeschid restaurantele. Rata de infectare a scăzut sub 3 1

Restaurantele și cafenelele de pe raza oraşului Victoria s-au redeschis de ieri, având în vedere că rata de inefctare cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor de Covid-19 a scăzut sub 3/1.000 de locuitori. Acestea pot funcționa în interior, însă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în intervalul orar 6.00 – 23.00, a anunțat primăria Victoria.

Prefectura Brașov:
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 1/2021, care prevede următoarele:
Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, în unitățile administrativ-teritoriale Feldioara, Zărnești și Rupea, se aplică prevederile H.G. nr.1065/11.12.2020, pentru rata de incidență corespunzătoare.

► Art.2 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

► Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Previous Story

Brașov. 1.000 de artificii în Brașov de Revelion, în mai multe zone. Allen Coliban: „Vă invităm să urmăriți spectacolul de artificii pe care l-am pregătit de la geamurile și balcoanele caselor voastre”

Next Story

Foto Brașov. Amenzi pentru parcare neregulamentara