Mihai Sturzu: „La alegerile locale nu am fost. Ar fi trebuit să votez la Brașov, dar eu nu votez nici cu proștii, nici cu hoții, nici cu mafioții, nici cu exmatriculații mincinoși sau securiști”

Last Updated on decembrie 3, 2020 Mihai Sturzu este tare supărat pe clasa politică brașoveană. Are încredere doar în Victor Ponta, astfel că-l va vota la parlamentare.

Mihai Sturzu:La alegerile locale nu am fost. Ar fi trebuit să votez la Brașov, dar eu nu votez nici cu proștii, nici cu hoții, nici cu mafioții, nici cu exmatriculații mincinoși sau securiști.
Mihai Sturzu: „La alegerile locale nu am fost. Ar fi trebuit să votez la Brașov, dar eu nu votez nici cu proștii, nici cu hoții, nici cu mafioții, nici cu exmatriculații mincinoși sau securiști” 1
Nici la parlamentare nu am vrut să merg la vot. Pentru că acum pot vota oriunde, însă, am decis să votez în București, cu Victor Ponta. Da, fix cu el personal.

Pro România nu mai e de mult timp partidul ăla mișto care se născuse acum câțiva ani. Păcat. Totusi, Victor rămâne pentru mine singurul politician cu bun simț și rațiune. Și sper ca după ce intră în Parlament sa scape de toate rebuturile ex-pesediste-aldeiste-și-alte-iste.

În plus, în 2012, când a fost Prim Ministru, economia României a mers foarte bine. Pentru asta merită votul meu. Succes, Victor Ponta!”

Lucian Mindruta: „Radeti voi de Ponta, dar pe sondajele actuale cu el va trebui sa faca dreapta coalitie. Sau stanga, de asemenea. Sa vedem atunci cum rade Pinocchio la urma, sub nasul ala de doi coti!”

Previous Story

Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de tren

Next Story

Brașov. Te poți testa gratuit de COVID. S-a deschis noul punct de recoltare COVID de la Căminul de Bătrâni din Noua