Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de tren

Last Updated on decembrie 3, 2020 Un autobuz RATBV a fost lovit aseară de un tren marfar, în stația CF Timiș -Triaj. Nu au existat victime, doar pagube materiale.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Alexandru I. a scris: „Acum câteva ore in Brașov Triaj. Informația și pozele le-am preluat de pe (INFO TRAFIC jud. BRASOV).
Sper ca acest șofer nu o să mai conducă un autobuz. Dacă el o să mai conducă în continuare ca și șofer de autobuz la RATBV, înseamnă că este ceva profund stricat și rău în legislația noastră și în societatea noastră.

Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de tren 1 Accident Brașov. Autobuz RATBV lovit de tren 2

Nu mai cred că un astfel de “șofer profesionist” care nu vede un tren să aibă demnitatea de a-și da demisia înainte să producă o tragedie. Acum șoferii au salarii mari și autobuze noi dar conduc mai prost ca niciodată. Circulă cu viteză, nu respectă semaforul, trecerile de pietoni + încalcă multe reguli de circulație.
Ne pun în pericol viața și deja avem destule accidente cu aceste autobuze noi.

Voi ce ziceți? E bine așa?”

Previous Story

Brașov. Scădere spectaculoasă a ratei de infectare. Nu se mai pune problema carantinei. Situația pe localități

Next Story

Mihai Sturzu: „La alegerile locale nu am fost. Ar fi trebuit să votez la Brașov, dar eu nu votez nici cu proștii, nici cu hoții, nici cu mafioții, nici cu exmatriculații mincinoși sau securiști”