Brașov. Actrița Ada Galeș: „O sa va povestesc puțin despre doi oameni pe care ii admir. Flavia Boghiu viceprimarita. Allen Coliban. primar. Allen Coliban”

Last Updated on decembrie 1, 2020 Actrița Ada Galeș a făcut o prezentare a oamenilor momentului în Brașov, la aproape o lună de mandat. Este vorba de primarul Allen Coliban și viceprimarul Flavia Boghiu.

Ada Galeș: „O sa va povestesc putin despre doi oameni pe care ii admir. Flavia Boghiu viceprimarita.
Flavia Boghiu
am cunoscut-o prin Vă ajutăm din Brașov și m-a dat pe spate altruismul si daruirea pe care o are. orele petrecute pentru altii. programele pe care le deruleaza. gandirea ei pe termen lung. am enorm de multa incredere in ea.
Brașov. Actrița Ada Galeș: „O sa va povestesc puțin despre doi oameni pe care ii admir. Flavia Boghiu viceprimarita. Allen Coliban. primar. Allen Coliban” 1

Allen Coliban. primar. Allen Coliban
am apucat sa stau mai mult de povesti fix inainte sa fie primar, l-am sustinut si il sustin in continuare. avem nevoie de oameni blanzi, fermi si destepti.
eu vreau mai multi oameni ca ei.

#6decembrie (Radu Hossu calcula orele si m-a entuziasmat, mai avem putin pana sa alegem pentru noi)

cateva dintre programele demarate la primaria Brașov:
– deschidere centru de recoltare covid in cartierul noua

– centru pentru victime si copii cu cazare de 6 luni (20 de locruri) centru de consiliere si terapie 10 locuri, centru de consiliere agresori 10 locuri.
– infiintarea directiei de sanatate si asistenta medicala: se va deschide si o baza de tratament in cartierul noua, se vor face face ingrijiri la domiciliu
– urmeaza deschiderea inca unui centru de recoltare covid la spitalul de infectioase, intr-un container

– controlul focarului covid din primarie, scaderea cazurilor de la 26 la 8 datorita implementarii testelor rapide. astfel primaria, chiar fara unele directii functionale a putut sa-si desfasoare activitatea.
– gasirea solutiei pentru a mentine pietele deschise, cand guvernul a vrut sa le inchida”

Previous Story

BREAKING – România scade masiv ‘turaţia’ testărilor: 4272 de noi cazuri de COVID. Situația la Brașov

Next Story

Accident Brașov. Copil de 5 ani lovit în parcarea Mall-ului Coresi. „Unde vă grăbiți așa cu tona de fier??”