Accident Brașov. Copil de 5 ani lovit în parcarea Mall-ului Coresi. „Unde vă grăbiți așa cu tona de fier??”

Last Updated on decembrie 1, 2020 O fată de 5 ani a fost lovită astăzi în parcarea Mall-ului Coresi. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

George G.: Nu ne mai facem bine… Copil lovit pe trecerea de pietoni. Nu pe nu știu ce bulevard. În parcare! Unde vă grăbiți așa cu tona de fier??”

Accident Brașov. Copil de 5 ani lovit în parcarea Mall-ului Coresi. „Unde vă grăbiți așa cu tona de fier??” 1
Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, într-o parcare a unui centru comercial din municipiul Brașov.

Echipajul de poliție rutieră care s-a deplasat la fața locului a constat faptul că o tânără a fost surprinsă și accidentată de către un autoturism. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs produs accidentul rutier” a declarat Alina Maria Ivan, comisar de poliție.

„Am intervenit cu un echipaj SMURD pentru acordarea primului ajutor unui copil de 5 ani. Acesta prezenta un traumatism minor de membru inferior. A fost transportat la Spitalul de Copii” a precizat și Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov.

Previous Story

Brașov. Actrița Ada Galeș: „O sa va povestesc puțin despre doi oameni pe care ii admir. Flavia Boghiu viceprimarita. Allen Coliban. primar. Allen Coliban”

Next Story

Claudiu: „Guvern si tara de toată jena, lucram in Urgenta Spitalul Județean BRASOV si avem zilnic pacienți infectați cu COVID si sporul nostru de COVID este 0…zero!!!!”