Medicul Andreea Moldovan, apel către medicii care tratează pacienți COVID-19. „Trebuie sa citească acest protocol, e extrem de important”

Last Updated on noiembrie 30, 2020 Medicul Andreea Moldovan, director medical al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Brașov, membră în Comisia națională pentru managementul clinic și epidemiologic al COVID-19, le-a transmis colegilor medici ce protocol trebuie să respecte în tratamentul de COVID.

Andreea Moldovan: „Un nou apel pentru prescriere judicioasa à tratamentului covid.
NU antibioticelor date profilactic, NU azitromicinei date obligatoriu tuturor pacientilor cu covid, nu antibioticelor cu spectru larg-combinația meropenem+targocid+ +invariabil fluconazol.

Medicul Andreea Moldovan, apel către medicii care tratează pacienți COVID-19. „Trebuie sa citească acest protocol, e extrem de important” 1

Kaletra doar limitat. NU levofloxacina!!! Avem hemoleucograma, prot C reactiva, procalcitonina ce ne ajuta sa decidem dacă și ce tratament trebuie.
Tratament patogenetic antiinflamator și anticoagulant administrat profilactic și cu indicații clare, cu rezultate bune.

Cred ca toți medicii care îngrijesc pacienti covid trebuie sa citească acest protocol, e extrem de important. Medici de familie, pneumologi, infectionisti și orice alte specialități implicate”.

Previous Story

Parcul Natural Brassovia. USR Brașov: „În timp ce PNL invită, demagogic, la plantări de arbori, dar face front comun cu PSD pentru continuarea proiectului Gorița, USR PLUS acționează, pe toate căile legale, pentru stoparea definitivă a acestuia şi pentru protejarea reală a pădurilor din jurul Braşovului”

Next Story

Brașovul fără Târg de Crăciun. Corneliu Teposu: „Un târg de Crăciun nu e totuna cu un Mall…Se bea și se mănâncă la târgurile de Crăciun. Asta nu se poate cu mască pe față. Mii de oameni adunați laolaltă, între care mulți ar mânca și ar bea, înseamnă un risc mare de contagiune”