Brașov. Primul protest împotriva lui Allen Coliban, în fața Primăriei

Last Updated on noiembrie 18, 2020 Allen Coliban și Flavia Boghiu au povestit marți seara, la Jurnalul Primarului, experiența avută ieri cu primul protest împotriva lor, în fața Primăriei.

Allen Coliban: „Cu Flavia am dezamorsat astăzi un mic protest în fața Primăriei. Am fost împreună la întâlnirea cu DSP. Flavia și-a luat atribuțiile din plin pe această linie de gestionare a crizei COVID dar și pe tot ce înseamnă social, sănătate”.

Brașov. Primul protest împotriva lui Allen Coliban, în fața Primăriei 1

Flavia Boghiu: „Având în vedere că noi venim dintre cei care am fost obișnuiți să protestăm, acum vedem cum este să fii și de partea cealaltă a baricadei.

Situația pe care a trebuit să o gestionăm este legată de Hotărârea de Guvern care prevede închiderea piețelor, cu mențiunea că pot fi păstrate deschise piețele agro-alimentare. Se interzice funcționarea târgurilor, ceea ce a afectat un număr de activități, inclusiv târgul auto, piața din Bartolomeu non-agroalimentară.

Situația ne-a fost adusă la cunoștință de comercianți. Ieri am organizat o întâlnire cu DSP-ul, conducerea Poliției Locale, angajații departamentului juridic al Primăriei, Comitetul de Situații de Urgență ca să vedem dacă putem găsi soluții ca să le deschidem în condiții de siguranță.

Din păcate, deocamdată, nu vom putea să le deschidem. Decizia nu stă în puterea noastră. Așa că, astăzi, cu părere de rău, a trebuit să le explicăm celor care sunt afectați de această decizie că în perioada următoarea ea nu va putea fi schimbată”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. O asistentă de la Spitalul Județean, ucisă de COVID-19 la doar 53 de ani. Nu avea alte boli

Next Story

Brașov. Allen Coliban, noi detalii în scandalul parcărilor. PNL a votat mărirea tarifelor încă din 2018!