Brașov. Allen Coliban, noi detalii în scandalul parcărilor. PNL a votat mărirea tarifelor încă din 2018!

Last Updated on noiembrie 18, 2020 Allen Coliban a anunțat aseară, în Jurnalul Primarului, că mărirea tarifelor de parcare a fost decisă de consilierii  PNL încă din 2018 iar fostul primar George Scripcaru (PNL) a semnat în ultimele zile de mandat un contract pe 10 ani pentru gestionarea acestor parcări scumpe. Allen Coliban spune că face eforturi pentru a găsi soluții de a îmbunătății acest contract în favoarea brașovenilor. Astăzi se va întâlni cu firma care gestionează parcările.

Allen Coliban, citat de mytex.ro: „Practic, vorbim de 8.000 de locuri de parcare de multe ori în fața locuințelor oamenilor din centru, care erau gratuite și acum nu mai sunt gratuite, iar tranziția asta nu a fost asigurată în nici un fel.

Brașov. Allen Coliban, noi detalii în scandalul parcărilor. PNL a votat mărirea tarifelor încă din 2018! 1

Al doilea impact major este tarifarea non stop, 24 din 24, 7 zile din 7, față de vechiul regim tarifar de luni până vineri, inițial, apoi până sâmbătă, între 8 și 20.

Discuțiile pe care le-am avut și astăzi au fost despre nevoia de-a avea această tranziție și despre ce putem face în condițiile în care acest contract există, a intrat în vigoare, își produce efectele.

Concluziile le vom avea după discuția de mâine (nota red – miercuri) cu concesionarul, iar eu sper și cred în continuare că vom găsi soluții”, a spus primarul, dând asigurări că tot aparatul administrativ, nu doar cel care se ocupă de parcări, ci și cel juridic și financiar, sunt implicate în această bătălie”.

Cristian A.: „Noi in Brașov in zona Rulmentul nu mai avem parcari de tip “park&ride”? Am văzut ca au montat taxator pt parcare deși pe semnele de parcare nu scrie cu plata sau ceva. Erau cateva locuri chiar in stație dar le-au desființat. Ne încurajează sa luam transportul in comun pentru a reduce poluarea și aglomerația din oraș dar susțin in vreun fel acest demers?”
Brașov. Allen Coliban, noi detalii în scandalul parcărilor. PNL a votat mărirea tarifelor încă din 2018! 2

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașov. Primul protest împotriva lui Allen Coliban, în fața Primăriei

Next Story

Brașov. Restricții în hypermarketuri pentru a se evita carantina orașului. Explicațiile Prefectului