Primele angajări la Aeroportul Brașov

Last Updated on octombrie 30, 2020 Adrian Veștea a decis ca Aeroportul Brașov să fie operat de o Regie din subordinea Consiliului Județean, pe modelul de la Cluj. Lucrările la terminal sunt finalizate în proporție de 70% iar echipamentele și dotările sunt în curs de livrare și ar urma să fie instalate pe perioada sezonului rece. În aceste condiții, Veștea anunță primele angajări la Aeroport.

„Această regie este constituită și urmează ca anul viitor să aprobăm organigrama, să angajăm personalul, iar in momentul în care aeroportul va fi certificat, să putem începe imediat operarea.

Primele angajări la Aeroportul Brașov 1

Estimăm că angajările pentru aeroport vor demara la jumătatea anului viitor, respectiv când se apropie termenul de finalizare a lucrărilor, astfel încât angajații să aibă timpul necesar pentru formare și să înceapă cât mai repede activitatea efectivă”, a declarat președintele CJ Brasov, pentru Biz Brașov. 

Previous Story

(Video) Pe Autostrada Comarnic-Brașov, sectorul Râșnov-Cristian lucrările au avansat consistent în ultimele săptămâni, ajungând la un stadiu fizic de aproximativ 80%

Next Story

Rulment record produs la Brașov de Schaeffler România pentru o companie din Taiwan