Brașov. „Am făcut ieri o tură de alergare pe Tîmpa… oricît ar fi de cocalari, îmi spun că e mai bine că au ales să facă o plimbare în șlapi pe Tîmpa cu copiii decît să stea la calculator sau la Mac. Dar uneori e foarte, foarte greu”

Last Updated on august 18, 2020 Mulți turiști pe Tâmpa, puțini care cunosc regulile. Și multe, dar multe gunoaie rămase în urma turiștilor.

Marius Vintila: „Am făcut ieri o tură de alergare pe Tîmpa. Cu zece metri sub vîrf, pe partea dinspre șa, am ocolit cu greu o familie (tradițională – el, ea și copilul mic tradițional) din genul corporache, care se așezase cu c…l exact în potecă.

Brașov. „Am făcut ieri o tură de alergare pe Tîmpa... oricît ar fi de cocalari, îmi spun că e mai bine că au ales să facă o plimbare în șlapi pe Tîmpa cu copiii decît să stea la calculator sau la Mac. Dar uneori e foarte, foarte greu” 1

Am ajuns pe vîrf unde am stat mai puțin de un minut, apoi am coborît tot pe acolo. A trebuit să ocolesc din nou, ieșind practic de pe potecă, dar am decis să nu le spun nimic, că eram bine dispus. Dar nu… El, cu copilul tradițional în brațe, a purces a vorbi:

“Dar chiar nu se poate prin altă parte? Nu vedeți că noi sîntem aici?” Complet luat prin surprindere (întotdeauna am crezut că aia cu “vedeți că m-ați călcat cu pantoful de lac pe talpa cu ținte a bocancului” e o glumă de cartier) le-am spus că nu se cuvine să se șadă în cărare, că practic ei blochează drumul. “Păi aici e umbră” a venit replica lui. “Mai gîndiți-vă și la alții…”

Din principiu, întotdeauna încerc să mă bucur cînd văd pe munte oameni care nu au de a face cu spiritul lui. Fiindcă oricît ar fi de cocalari, îmi spun că e mai bine că au ales să facă o plimbare în șlapi pe Tîmpa cu copiii decît să stea la calculator sau la Mac. Dar uneori e foarte, foarte greu”.

Previous Story

Flavia Boghiu: „Sunt peste 30.000 de vârstnici în Brașov. Măsurile cu care se laudă PNL pentru acest segment de populație? Că un membru de partid a ajutat-o pe o doamnă de 92 de ani să treacă strada. 😒 Mi-ar crăpa obrazul de rușine”

Next Story

Brașov. PNL vs USR. Lucian Mindruta: „In sfarsit, un ad politic mai de doamne-ajuta!”