Brașov. PNL vs USR. Lucian Mindruta: „In sfarsit, un ad politic mai de doamne-ajuta!”

Last Updated on august 19, 2020 Război total la Brașov între PNL și USR-Plus. Nervii au cedat după ce cei de la PNL au văzut că cei de la USR nu scad în sondaje. Ba, au și tupeul să crească.

Lucian Mindruta: „In sfarsit, un ad politic mai de doamne-ajuta!”
Brașov. PNL vs USR. Lucian Mindruta: „In sfarsit, un ad politic mai de doamne-ajuta!” 1

Campania electorală pentru alegerile locale încă nu a început, dar deja ies scântei în Brașov și se fac plângeri penale la DNA. Regia de Transport din Brașov a oprit spoturile electorale ale contracandidaților primarului George Scripcaru și a propus în schimb știri pozitive despre realizările edilului.

Allen Coliban, pentru Libertatea: „De când a început campania asta electorală am făcut-o la modul transparent, cu donații de la oameni, totul public. Am încercat încă din primăvară să accesăm toate mijloacele de promovare disponibilă, am cerut oferte de la firmele din Brașov, care fac publicitate, inclusiv publicitate stradală, acele panouri clasice.

Dacă în primăvară ni se spunea că există disponibilitate, la finalul Stării de Urgență ni s-a spus că toate panourile sunt rezervate de către Guvern. Dacă mergeți acum prin Brașov veți vedea câte dintre ele sunt pentru pandemie și câte au mesaje politice. Prin urmare eu consider că toată campania aceasta de promovare desfășurată la Brașov este influențată în mod direct de către politic și nu într-un mod corect.

Dacă vorbim inclusiv de aceste metode și am văzut și ce a postat doamna Țuțuianu pe Facebook, sunt niște metode care îmi dau fiori, vorbim de metode de timp mafiot. Sunt echivalentul acelui cap de cal lăsat în pat din filmul Nașul. Aici s-a ajuns”

Previous Story

Brașov. „Am făcut ieri o tură de alergare pe Tîmpa… oricît ar fi de cocalari, îmi spun că e mai bine că au ales să facă o plimbare în șlapi pe Tîmpa cu copiii decît să stea la calculator sau la Mac. Dar uneori e foarte, foarte greu”

Next Story

Brașov. De ce s-au speriat cei de la PNL de USR? Tudor Benga: „O să apară niște omuleți albastru-portocalii care or să fie mulți, chiar dacă nu toți, din cu totul alt film decât erau mulți, chiar dacă nu toți, dintre aleșii de până acum. O să-și bage nasul prin tot soiul de hârtii, o să cotrobaie prin tot soiul de sertare, o să pună tot soiul de întrebări, pe scurt or să facă genul de chestii pentru care vor fi fost trimiși acolo de alegători. Fix cum s-a întâmplat prin Parlamentul României și prin consiliul general și alea de sector din București de prin 2016 încoace”