Flavia Boghiu: „Sunt peste 30.000 de vârstnici în Brașov. Măsurile cu care se laudă PNL pentru acest segment de populație? Că un membru de partid a ajutat-o pe o doamnă de 92 de ani să treacă strada. 😒 Mi-ar crăpa obrazul de rușine”

Last Updated on august 18, 2020 Cei de la PNL Brașov sunt criticați pentru că după alți 4 ani de domnie se laudă că au ajutat o bătrânică să treacă strada. Nu este cam puțin având în vedere problemele complexe cu care se confruntă cei 30,000 de bătrâni din Brașov de care PNL nu s-a ocupat? Au majoritate în Consiliul Local, îl au pe primarul George Scripcaru.

Flavia Boghiu (USR-Plus): „Despre simțul penibilului – studiu de caz.

Sunt peste 30.000 de vârstnici în Brașov. Măsurile cu care se laudă PNL pentru acest segment de populație? Că un membru de partid a ajutat-o pe o doamnă de 92 de ani să treacă strada. 😒

Mi-ar crăpa obrazul de rușine.

✅Îngrijiri la domiciliu
✅Centre medicale de permanență
✅Centre de zi și cluburi de activități pentru seniori
✅Transport social pentru persoanele greu deplasabile
Sunt doar câteva dintre măsurile pe care ar fi putut să le implementeze PNL în Brașov, dacă voia. E ok, ne ocupăm noi. După 27 septembrie”

PNL Municipiul Brasov: „Colegul nostru Vasile, a ajutat o doamna in varsta de 92 de ani sa treaca strada. Suntem alaturi de brasoveni in orice imprejurare. Noua ne pasa!”

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Mașină în flăcări, distrusă aproape în totalitate

Next Story

Brașov. „Am făcut ieri o tură de alergare pe Tîmpa… oricît ar fi de cocalari, îmi spun că e mai bine că au ales să facă o plimbare în șlapi pe Tîmpa cu copiii decît să stea la calculator sau la Mac. Dar uneori e foarte, foarte greu”