(Video) Erwin Albu: „Pute de tâmpești in Codlea. Iată sursa putorii. După ce am cautat in mai multe locuri am descins cu Politia Locala Codlea si in aceasta zona. Pot afirma …”

Last Updated on iulie 1, 2020 Viceprimarul Erwin Albu nu stă la discuție când vine vorba de poluarea în Codlea. Convoacă imediat Poliția Locală, Garda de Mediu și caută vinovații. Spre comparație la Brașov unde se ridică din umeri a neputință când vine vorba de poluare.

Erwin Albu: „Pute de tâmpești in Codlea. Aveti dreptate, toti cei care m-ati sesizat.
Am anunțat Garda de Mediu si incercam din nou sa identificam sursa putorii.

(Video) Erwin Albu: „Pute de tâmpești in Codlea. Iată sursa putorii. După ce am cautat in mai multe locuri am descins cu Politia Locala Codlea si in aceasta zona. Pot afirma ...” 1
Chiar imputita treaba!

Iată sursa putorii.
După ce am cautat in mai multe locuri am descins cu Politia Locala Codlea si in aceasta zona. Pot afirma cu tarie ca, din pacate, de aici pute asa ingrozitor in oras a gunoi si hoit. Aici este o firma care prelucreaza gunoiul de pasare.

Vezi aici Video:

Urmeaza demersurile de rigoare…”

Previous Story

Coronavirus și la Primăria Codlea. Erwin Albu: „Avem primul caz al unui angajat al Primariei Municipiului Codlea confirmat prin testare Covid19 la Spitalul Municipal Codlea”

Next Story

Coronavirus Brașov. 12 din cele 15 paturi de la Terapie Intensivă sunt ocupate