Coronavirus și la Primăria Codlea. Erwin Albu: „Avem primul caz al unui angajat al Primariei Municipiului Codlea confirmat prin testare Covid19 la Spitalul Municipal Codlea”

Last Updated on iulie 1, 2020 Viceprimarul Erwin Albu a anunțat primul caz de coronavirus la Primăria Codlea. Reamintim că și la Primăria Brașov sunt două persoane infectate iar mai multe sunt în izolare la domiciliu.

Erwin Albu: „Dragi codleni,
Avem primul caz al unui angajat al Primariei Municipiului Codlea confirmat prin testare Covid19 la Spitalul Municipal Codlea.

Coronavirus și la Primăria Codlea. Erwin Albu: „Avem primul caz al unui angajat al Primariei Municipiului Codlea confirmat prin testare Covid19 la Spitalul Municipal Codlea” 1

Asteptam venirea DSP pentru ancheta epidemiologica si am luat masuri in plus de reducere a accesului in primarie. Urmeaza rapid in urmatoarele ore dezinfectarea cladirii si organizarea de avarie a activitatii in cadrul institutiei.

Voi reveni cu detalii.
Sanatate multa tuturor si va rog sa va protejati”.

Previous Story

Brașov. Ceartă Scripcaru vs Macedonschi, pe motiv de COVID. „Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul”

Next Story

(Video) Erwin Albu: „Pute de tâmpești in Codlea. Iată sursa putorii. După ce am cautat in mai multe locuri am descins cu Politia Locala Codlea si in aceasta zona. Pot afirma …”