Brașov. Ceartă Scripcaru vs Macedonschi, pe motiv de COVID. „Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul”

(Last Updated On: July 1, 2020)

Consilierul local Cristian Macedonschi este nemulțumit de modul cum tratează primarul George Scripcaru epidemia de coronavirus în condițiile în care Brașovul se confruntă cu o creștere alarmantă a numărului de infectări. Scripcaru i-a transmis, plictisit, consilierului: „Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul”. Nici o energie, nicio implicare activă în gestionarea epidemiei dion ultima perioadă.

Cristian Macedonschi – Consilier Local: „Brașovul nu are nevoie de un primar care dă astfel de răspunsuri cănd e intrebat despre ce masuri a luat în ultimele două săptămani ca să protejeze brașovenii de virusul ucigaș!

Brașov. Ceartă Scripcaru vs Macedonschi, pe motiv de COVID. „Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul” 1

COVID-19. BRAȘOV. Macedonschi vs. Scripcaru: „Ce ați făcut în ultimele două săptămâni? Chiar Primăria a devenit focar” / Edilul: „Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul”

Cristian Macedonschi, la ședința de Consiliu Local: „Am depășit Neamțul, Botoșaniul (…). Ce ați făcut în ultimele două săptămâni? (…) Chiar Primăria a devenit focar”, a acuzat consilierul local, amintind și de faptul că Sala Sporturilor nu a mai fost transformată în spital de campanie, așa cum trâmbițau autoritățile, în urmă cu câteva săptămâni.

„Cred că nu fuge primarul după viruși, să-i oprească dintr-un loc sau altul”, a replicat primarul George Scripcaru, potrivit mytex.ro.

„Toți trebuie să fim conștienți că trebuie să respectăm regulile, să cunoaștem prevederile legale. Un primar, un consiliu local nu face de capul lui, ci în funcție de Direcția de Sănătate Publică. Noi, la Brașov, am pus în amplicare absolut tot ce este prevăzut în lege. Nu facem spitale sau puncte de capul nostru”, a mai declarat primarul.