Coronavirus Brașov. 12 din cele 15 paturi de la Terapie Intensivă sunt ocupate

Last Updated on iulie 1, 2020 Brașovul este prins nepregătit pentru valul doi de coronavirus. Are doar 15 paturi de terapie intensivă iar 12 locuri sunt deja ocupate. Aveți grijă, nu vă îmbolnăviți. Spitale pentru voi nu se construiesc. Nici măcar modulare.

Direcția de Sănătate Publică informează că astăzi, în județul Brașov, 31 de persoane sunt în carantină și 1.143 de persoane sunt autoizolate și monitorizate la domiciliu. Din totalul celor 15 paturi de Terapie Intensivă din județ, 12 sunt ocupate, anunță Realitatea Brașov.

Coronavirus Brașov. 12 din cele 15 paturi de la Terapie Intensivă sunt ocupate 1

Instituția Prefectului județului Brașov face apel la cetățeni să dea dovadă de responsabilitate, să respecte cu rigurozitate normele de conduită sanitară și distanțare interpersonală, precum și reglementările în vigoare impuse în vederea prevenirii și limitării extinderii infecțiilor cu virusul SARS-CoV-2.

Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 în județul Brașov, solicităm cetățenilor precauție, evitarea creării de aglomerații și a deplasărilor inutile, igienizarea/dezinfectarea frecventă a mâinilor, purtarea mijloacelor de protecție individuală.

Previous Story

(Video) Erwin Albu: „Pute de tâmpești in Codlea. Iată sursa putorii. După ce am cautat in mai multe locuri am descins cu Politia Locala Codlea si in aceasta zona. Pot afirma …”

Next Story

Brașov. Copil de 3 ani infectat cu coronavirus