Ludovic Orban nu va preda Gara Brașov Primăriei pentru modernizare dar va monitoriza atent lucrările făcute de CFR. Se va face ceva? 

Last Updated on iunie 20, 2020 Gara Brașov ar putea avea o soartă mai bună. Premierul Ludovic Orban a declarat că nu o va preda Primăriei pentru modernizare, ministerul Transporturilor se va ocupa de lucrări, dar el va monitoriza atent.

CFR a anunțat că va lansa o licitație pentru lucrări de modernizare de 4 milioane de euro.

Ludovic Orban nu va preda Gara Brașov Primăriei pentru modernizare dar va monitoriza atent lucrările făcute de CFR. Se va face ceva?  1

Pentru început, CFR va începe lucrările de reamenajare a zonei din fața gării, respectiv pe întreg tronsonul dintre sediul Poștei și pasajul de la Făget, astfel încât aspectul perimetrului dintre linii și stradă să se schimbe radical, anunță bizbrasov.ro.

De altfel, premierul Ludovic Orban a precizat că Gara Brașov este un obiectiv de investiții de care îl leagă foarte multe amintiri și se va implica în monitorizarea lucrărilor de modernizare.

„Voi urmări personal ca proiectul de modernizare să fie realizat, să avem o gară europeană cu adevărat, modernă, care să fie un loc de atracție pentru Brașov”, a subliniat premierul României.

Previous Story

Brașov. Ludovic Orban, despre numărul mare de infectări cu coronavirus de la noi

Next Story

O bucățică din autostrada Braşov-Comarnic va fi dat în folosinţă în luna noiembrie, cu zece luni mai devreme